2024


”)”¤ Så skulle man också kunna skriva det. Nu är det där vidriga 2023 över. Krig och inflation. Nåja, krigen består ännu, och inflationen finns men är på nedgång. Utanför är det drivor med snö. I natt när dottern åkte hem satte de sig fast i en snödriva och fick gå hem. Nu på morgonen åkte lillgrabben och hans flickvän mot Göteborg för hon skulle jobba.
Jag hade önskat att de hade stannat här, för just nu bor det oro i kroppen. Kommer de helskinnade dit de ska? Jag sa till dem att de skulle ta med sig värmeljus och en skyffel. Det blir fort kallt i en bil. Hur det är med elbil vet jag inget om, men förmodligen lika kallt som i en dieselbil. Har redan ringt och frågat efter väglaget för dem. Lillgrabben berättade att det har varit plogat och de har en hastighet på 50 km/h. Ja, jag kan inte göra så mycket här. Hoppas de kommer fram.

Här spelar jag Muse, sitter i källaren med den andra koppen kaffe. ska ta med mig en kartong upp för att plocka ner Julsakerna. De övriga i familjen sover. Jag kommer antagligen sova i eftermiddag. Har sovit 4 timmar i natt.
Ett trevligt nyårsfirande blev det för mig. Jag och Alfredo spelade Nintendo switch. Bowling, Mario kart och lite tennis. Den där lilla Alfred, han är lik sin mormor. Han visar på ett riktigt dåligt spelsinne och är en riktigt dålig förlorare samt vinnare. Lika dålig som mormor, han blir arg när han förlorar och när han vinner berättar han hur bra han var. Berättar sedan hur dålig den han spelar emot var.
Maken och dotterns sambo dom roade sig med öldrickning och musikspelande Själv drack jag två glas vin resten av kvällen några flaskor vatten. Jag mår fantastiskt förutom att sömnen uteblev.

När musiken blev för hög gick jag och Alfred ner i källaren. Alfredo satt med sin Ipad och jag gjorde upp en eld. Stickade lite på ett pannband som svärdottern ville ha.
Dottern och lillflickan satt i köket och gjorde naglar. Dottern har köpt ett sådant där nagelkitt med al inklusive. Så nu har lilltösen spetsiga naglar som är målade i vackra färger med lite diamanter och glitter. Hela kvällen satt dom där och fixade naglar. Lite över tolv var vi ute i snöyran och smällde av raketerna. Som vanligt fungerade inte tändarna som dom skulle fast vi hade tre stycken med oss.

Nej, det är inte någon jul som försvinner här om jag ska sitta här hela morgonen och skriva. Dags att avsluta årets första inlägg.
Gott nytt år, detta 2024 eller ”=”¤ VILKET ni vill. Ha en härligt fin första dag på året. GOD FORTSÄTTNING PÅ DETTA ÄNNU HELT NYA ÅR. Låt krigen ta slut och låt världen bli en vänlig plats att vara på. Sprid kärlek och respekt det kommer vi långt med.

Error då jag försöker få in bilder så dom uteblir idag.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller alltid. God fortsättning på 2024.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.