Snart, snart är vi där.


Hej fantastiska människor där ute! Hoppas ni har det underbart. Här just nu idag är jag redo att bada er i mina tankar om den ljuvliga våren och den spännande tiden som breder ut sig framför oss.

Först och främst, låt mig säga att våren är som en uppfriskande dusch för själen. Efter den här kalla vintern träder naturen fram som en färgsprakande målning, och det är som om varje blomma är en penseldrag av optimism. Så här, mitt i övergången från kyla till värme, upplever vi en metaforisk upplevelse av miljön runt oss.

Som vi alla vet, är övergången från vinter till vår som en symfoni av förändring. Naturen börjar långsamt vakna upp från sin vintersömn, och marken blir en mångfald av nyanser. Trädens knoppar brister ut i en explosion av grönska, och luften fylls med en uppfriskande doft av blommor i full blom. Övergången mellan årstiderna är som en dans där vinterns frostiga steg övergår till vårens mjuka vals.

Men övergångarna är inte bara fysiska; de är också emotionella. Våren väcker inte bara naturen, utan även våra själar. Det är som att en ny energi infunderas i våra liv, och vi känner oss redo att omfamna förändringens rytm. Övergångsperioden från kyla till värme symboliserar möjligheter och ny början.

Så här, mitt i dessa övergångar, finns det en särskild magi. Det är en tid för att reflektera över det som har varit, släppa taget om det gamla och välkomna det nya. Vi står snart på tröskeln till en tid fylld av löften och möjligheter, och övergångsorden mellan säsongerna leder oss med försiktighet in i den kommande perioden.

Så låt oss omfamna övergångarna, låt oss dansa med naturens förändringsrytm och låt oss vara öppna för allt det vackra som våren och den kommande tiden har att erbjuda. Må era dagar vara fyllda med övergångarnas poesi och hoppets melodi!

Fika med sonens familj. Fast bara jag och Emilia som sitter kvar och snackar. verkligen i början av allt det där vackra som närmar sig även om inte ens tussilagosafarit ännu går att göra.

Nog för nu

Lev idag just nu. Igår finns inte kvar om morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.