Tv-bänk.

Idag vaknade jag drack en kopp kaffe och gick och la mig igen. Var så trött efter gårdagens arbetspass. Men jag var uppe vid 8 igen. Drack kaffe åt min havregrynsgröt. Där efter åkte till stan för att hämta en tv bänk. En bänk vi köpte igår, när jag kom hem från jobbet. Inte alla som köper tv bänk efter 23.

Instruktioner

Men nu är den här, den blir ihop plockad av stora sonen. Han är grym på det där med att läsa instruktioner och bygga ihop saker. Jag är grym på att bygga ihop saker men utan instruktioner. Då blir det inte bra har jag lärt mig med åren. Oftast så blir det bakvänt och skruvar över, om jag skulle göra. Det även så när maken gör, för han har inte heller förstått att instruktioner är något man läser och följer. Då är det bättre att stora sonen är med och styr, gör.

Skota snö

Maken har varit ute och skottat av snön från baksidan igen. Idag kommer tv, den ska in genom altan dörren för vår vanliga ingång går inte att ta den genom. Vi fick flytta matsalsmöbeln för att få plats att komma in från altanen. Tur att allt står på farmors matta. Det vara bara att dra i hörnen.

Mycket snö är det, och mera snö blir det. Just nu och sedan i morse har det snöat. Men vägen till Uddevalla gick bra att köra på. Där har plogbilen skött sig. Det är bara på vissa ställen som det flugit över snö på vägen.

På vår väg här hemma får det bara plats en bil på vägen. Men det är inga problem för det är inte så ofta vi får möte.

Rom byggdes inte på en dag

Idag är jag ledig från jobb. Det var riktigt kul att vara på jobbet. Samtal, samtal och åter samtal var huvudingrediensen på jobbet igår. Sådant som jag tycker om. Nu har jag lediga dagar fram till onsdag nästa vecka. Misstänker starkt att det kommer att bli en del filmer att se på den nya tv. Skulle vilja åka iväg och köpa en fåtölj till ner till källaren så blir det klart. Men nu har vi lagt tillräckligt med pengar på tv och tv bänk det får räcka för spenderbyxorna för denna månad. Jag måste inse att Rom inte byggdes på en dag. Att allt inte kan bli klart bara för att jag har en bild inne i mitt huvud.

Nog för nu. Idag när jag åkte till stan kändes det att bloggande inte blivit av. Nu äntligen, har jag tryckt ner tangenterna för dagen. Ha en härligt fin snö-dag. Vi är närmare våren nu än igår. Bara så ni vet.

Lev idag, just nu. Igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook