Längtar till jobbet


En härligt fin dag på jobbet igår. Igår träffades vi vi som nu kommer att bli en arbetsgrupp. Min känsla i magen känns positiv. Härliga människor som verkar vilja göra ett bra jobb. Den nya chefen verkar vettig och verkar vara utan prestige. Han verkar lyssna och han verkar göra om för att göra rätt. Sådant gillar jag. Nu skriver jag nog något som inte är okej. Men jag föredrar manliga chefer emot kvinnliga. Dom är mera raka och tydliga tycker jag.

Nu har vi bara haft möte och bara en gång men jag gillade stämningen och att chefen lyssnade. Känslan i magen gör att jag känner tro och hopp om framtiden på vår nya avdelning. Får bara hoppas att detta inte är en sådan där chef som inom kort kommer att söka nya jaktmarker utan är med oss i alla fall ett eller två år. Har en riktigt härlig känsla i kroppen efter dagens mötes dag. Jag gillar mina nya kolleger vilket jag gjorde med ens.

Längtar redan till jobbet vilket jag redan igår när jag kom hem gjorde. Längtade till min nästa arbetsdag alltså. Just den känslan var längesedan jag kände. Nu kör vi kolleger och vi strävar efter att bli Simple the best.

Nej nog för nu får räcka ska åka till jobbet alldeles strax.

Carina Ikonen Nilsson lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.