En liten försenad present.

Men vad gör det, när den var perfekt till mig.

Har haft tre härliga dagar på jobbet. Mina nya kolleger är ur-härliga, roliga människor som jag känner att jag kan trivas med. Igår var det inspirations snack där jag blev optimistisk. Det här nya kan bli så bra. Det kan bli mera än bra. Vi har jobbat på bra med att få avdelningen att se inbjudande ut. Nu gäller det bara att få till rutiner och jobba samman. Men dom här tre dagarna har gett mig hopp. Grymma öppna härliga kolleger har jag fått. Vår avdelningschefer så känns som att det kan bli riktigt bra. En härlig vår att se framemot på jobbfronten.

Kattens Earbuds.

Vaknade tidigt idag, fast senare än vanligt. När jag satt i soffan med mitt kaffe, insåg jag att katten haft roligt med mina buds. Det gjorde att jag fick städa extra noga för att hitta dom. Men hittade dom gjorde jag, nu är dom på laddning.

fredagsmys

Igår när jag kom hem från jobbet, hade maken slagit på stort. Han hade lagat till skinksnitslar med pommes och tillbehör. Härligt att komma hem till lagad mat. Efter maten kom stora hemmavarande sonen med en lite försenad present till mig. Ett värmande ryggbälte med massage i. Sitter just nu med bältet när jag skriver. Det kanske inte tar bort ryggvärken helt men, under tiden det är på ryggen gör ryggen inte ont. Värmen är härlig, gör att jag inte fryser alls. Jag som alltid brukar frysa. Har fått en masserande värmekälla.

USB

Den laddas upp med en USB-kabel. Det tar tre-fyra timmar att ladda den. Bältet kan vara i gång mera än en timma med både värmen och massagen på. Jag blir alltid överraskad över hans förmåga att hitta perfekta presenter till alla han köper till. Dom är så pricken personifierade. Precis rätt present till just den som får den. Han var noga med att säga att den där gemensamhetspresenten var en som han bara var en del i och att den här hade han undersökt noga. Det är verkligen en helt perfekt present till mig. Önskar att jag kunde haft med mig den på jobbet då hade jag kunnat vara smärtfri även där. Men jag får nöja mig med att vara smärtfri här hemma.

Magsjuka

Sonen ringde och han frågade om vi skulle till stan. Jag hade tänkt att inhandla hårschampon och sådant, tanken var att åka iväg. Sonen och hans familj har fått magsjuka hela familjen utan Hugo, har haft en vidrig natt. Det behövs Resorb och annat till dom. Men när jag sa det till maken att vi skulle handla för dom, sa han: vi går inte ens in i trappuppgången. Här ska vi inte ha magsjuka. Jag tänker att vi kan ställa sakerna i hissen, så att dom i alla fall kan få det till sin våningsplan.

Nej nu ska jag in i duschen sedan på med kläder och iväg. Ha en härligt fin dag.

Carina Ikonen Nilsson lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook