När flytet är i luften


idag blev det ett senare inlägg. Varför jo för jag började jobba riktigt tidigt i morse. Därtill hade det snöat hela natten vilket gjorde att jag började åka redan halv sex på morgonen. Ändå fast jag åkte en och en halv timma innan så var jag bara 5 minuter innan tiden gick ut. Bilarna körde i 50 60 motorvägen var barnsligt oplogad.

På vägen till jobbet, satt jag med ångest över väglaget och vad i hela friden jag skulle göra på jobbet för att få tiden att gå. Men väl där så gick allt i ett. Jag städade, vek tvätt fixade till fläktarna så dom blev fria från damm. När min kollega kom till jobbet vid åtta var jag i fullgång med allt och inget. När klockan närmade sig tio var det att handla. Tror jag suttit en högst en halvtimma under hela dagen och då är bilåkningen inräknad.

Det var en dröm att komma hem till mitt ryggbälta som just nu både värmer upp och vibrerar. Har ätit värktabletter idag för att stå ut. Men en sådan rolig dag där på jobbet. Nu är avdelningen så fin och välkomnade till dom som ska komma dit. En härlig arbetsmiljö för oss som arbetar och en bra boende miljö för dom som ska bo.

Nu blir det några timma här hemma. Sitta och sticka efter detta inlägg och lägga i ett vedträd mellan varven av maskor som stickas. Summerar dagen som en härligt to do dag. Känner mig stolt över allt vi gjorde idag. Riktigt roligt att det börjar ta form och bli så bra. Härliga känslor av yes grymt bor i kroppen och jag känner mig hel nöjd. Idag har jag jobbat med en härlig kollega som jag håller på att lära känna. Där till en fd en gammal kollega som jag igen ska få förmånen att arbeta med. Är så helnöjd med jobbet just nu. En härlig våg att surfa på.

Nog för nu. Ha en fin kväll.- Just nu och här brinner en eld.

Carina Ikonen Nilsson Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.