Förmiddagstankar.


här sitter jag i källaren och försöker få ljudet till min högtalare att låta. Men ack nej, det fungerar ej. Nops idag blir det att skriva utan musiken som bakgrund bara den lilla roboten som gör sitt jobb vid tv. Det är tur att något fungerar i alla fall. Kaffe i koppen så klart en senare morgon. Jobbade tidigt igår därför inget inlägg då. Det var en lång dag där inget blev som det skulle. Men det blir att ta nya tag idag. Göra om och göra rätt.

I söndags när vi väntade på lillflickan, gick vi och fönstershoppade eller kollade in saker i olika affärer. Köpte en present till födelsebarnet som ska firas på torsdag. Här ska bli kalas, Taco och glass med maränger är beställt. När vi kollade in saker i söndags hittade jag en våg på El-Giganten. Den mätte kroppsfett, ben, vatten och visade även BMI. Man kan lägga in upp till tolv personer på vågen. När man lägger till någon matar man in ålder, kön och längd. Det vart lite mera spännande att ställa sig på den vågen än en helt vanlig våg. Nu kanske den inte visade några glädje siffror men, den gav i alla fall lite mera information. Man kan tydligen koppla den via blåtand men jag vet inte hur. Det får jag klura på när jag är ledig.

Även idag blir det att jobba men idag börjar jag inte förrän kl 15.00. Jag har några timma att vila på här hemma. Vilket behövds. För oavsett hur kul det var att vara i Göteborg över helgen så var det tröttande. Men ändå härligt. Har två passa kvar innan ledighet idag och imorgon. På torsdag kalas och på fredag kommer dom för att laga på bergvärmepump. När den är lagad igen behöver vi inte snålduscha.

Vintern börjar att avta, snart kan vi igen köra ut med vår lvl^2. Det är bara en liten kulle av snö som ska tina bort framför husbilen. Altanen börjar bli utan snö, trädgårdsmöblerna som vi skulle ta in i höstas är nu helt snöfria. Det smakar vår av utsidan.

För bara en månad sen eller några veckor sedan såg det ut så här på altanen.

Nej nu dags för att göra min lediga tid till att duscha, fixa till mig och börja dagen. Dagens inlägg är skrivet. Det får duga för nu. Någon musik fick jag inte till för den där högtalaren och datorn verkar inte vara kompisar just nu.

Ta hand om dig och det som är du. Gå den väg du vill gå på. De andra vägarna är till för andra.

Carina Ikonen Nilsson Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.