Snart är det första turen.


Här har det varit en ledig dag. En ledig dag som började redan innan fyra. Helt utan att jag ville det. Men klarvaken var jag. Satt i soffan och drack kaffe redan innan 04.15. Bestämde mig för att plocka undan i köket och tillbereda soppan jag hade tänkt bjuda på idag. Vid halv fem stod jag och skalade morötter och palsternackor. Soppan står nu och småkokar. När maken gick upp för att ta sig till jobbet, Gick jag till sängs igen sov till efter nio. Dödstrött nu men har i alla fall tagit på mig kläder. Fixat frukost, och gjort mig i ordning.

Men mer än det jag gjorde i morse blir det inte. Jo förresten, en del stickande lär det bli. Ett inlägg här och några maskiner tvätt av det som lillkillen missade. Tänka sig han missar ofta att tvätta sina sängkläder. Men all annan tvätt den hinner han allt med. Inte utan att jag blir lite grinig, för jag tycker att om man är nästan 20 år så ska man klara av att tvätta sina sängkläder. Men nu ligger det i tvättmaskinen och så svårt är det inte att hänga upp den. 

Solen skiner idag men det hörs att vinden har ett eget liv utanför rutorna. Den lilla snöhögen som varit stopp för vår LVL^2. Den högen är nu så liten att det nu går att köra över den. Tänker att jag någon dag ska gå ut för att bädda, göra iordning den lilla bilen för nya upplevelser. Nu är vi på rätt sida av året för att börja våra husbilsturer. Som jag längtar. Längtar efter att vakna i bilen på morgonen, gå upp för att koka kaffe. Sitta och blogga med den lilla datorn i knät. Efter att sitta ute och vänta på maten som maken tillreder på grillen. Längtar efter de första solstrålarna som kommer att kännas i mitt skinn.

Vi är snart där, snart där när vi är där i solen, grilltiderna och alla härliga timmar på utsidan.
Snart börjar flyttlasset av stora sonens flytt som går till hus från lägenhet. Det ska bli kul att se hur det blir i det stora fina huset, dom ska bo i. Ska bli kul att se barnen när dom båda två har egna rum. Lillgrabben ska ha ett par gardiner som hans pappa hade i sitt rum då han var liten. Så kul att jag hittade de där gardinerna i min tyg hög. Snart hänger de där gardinerna i lilla Hugos rum.

Nej jag har inget att skriva mera. Ha en fin dag, ta hand om dig.

Carina Ikonen Nilsson Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.