En katt som försöker sig på att…


sticka tillsammans är lite svårt. Det är svårt att även låta honom för jag var lite grinig på honom i morse. För klockan fem vaknade jag av att vår lilla äckliga katt kissade i min säng. Mitt nya härliga duntäcke, det täcket trodde han var kattlådan. Det blev att bara gå upp lägga in täcket i tvättmaskinen och köra hela kittet. DVS både tvätt och torktumla. Inget för en snåljåp som mig, men det fick bli så. Andra tumlandet jag gör nu och det får var så. Kanske blir det ännu ett tumlande innan jag är nöjd. Att gå upp och fixa i sängen redan klockan fem, gjorde att jag gick för att sova igen. Men innan sovandet blev det att försöka sticka tillsammans med en katt. Det är svårt, vill det sig illa biter han i både mig och garnet. Det blir inte så mycket stickandes utan mera bråka med garn och katt som tror att man leker.

Vaknade först halv tio. Frukost och sedan ner hit i källaren. Idag är det jobb igen. Kan vara bra för då gör vi inte slut på massa pengar på sådant som vi tror vi behöver. Även igår var vi iväg och handlade. Nu är duntäckena till husbilen inhandlade. Vi köpte även lampor till sovrummet. Nu är det bara sängen vi väntar på sedan är det klart. Sängborden vi hade för några år sedan plockade vi återigen in i sovrummet. De andra ska dottern få när hon har flyttat.

Som jag skrev är det jobb som blir idag, är lite orolig för dom har varnat på nyheterna om snöovädret som ska komma till oss här i Dalsland. Har en bit att köra hem från jobbet i natt. Blir att köra försiktigt. Idag är det den gamla Hair samlingen som spelas i högtalaren. Saknar den filmen skulle varit trevligt att se den igen. Musiken är härligt medryckande och här sitter jag och dansar i stolen. 

Ska resa mig i stället, sluta skriva och göra sådant jag brukar göra innan jobb. En fin dag önskar jag er. Tack för att du besöker min sida.

Carina Ikonen Nilsson Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.