Nu får det bli VÅR……


idag vart hon trött. Kom hem sent efter en fult-ord-färd från jobbet till min borg. Fick köra väldigt försiktigt, trotts fyrhjulsdrift vart det svårt att hålla sig på vägen. Men hem kom jag. Igår vart det ett lite jobbigare pass på jobbet. Var så mycket som skulle hinnas med under passet. Men vi hann med, efter passet kände jag mig ändå nöjd, med min insatts. Just dom där känslorna, är så härliga att ha när jag åker hem från jobbet. Nåja hem kom jag med idag känns det i kroppen att jag körde på helspänn.

En ledig dag är det idag. En ledig dag där tiden är min. Har slängt in lite tvätt i maskinerna och nu sitter jag mest och väntar på att hänga upp tvätten. Vi köpte sängkläder i helgen på Ikea. Nu tvättas dom så att dom är rena när den nya sängen kommer hit.
Har ett öga på Börsen nu är det spännande. Min känsla och väntan betalar sig snart. Snart är gavet inte ett gav utan en vinst. Isen i magen är borta för länge sedan men bestämde mig tidigt att jag inte ska ge upp och låta blankarna vinna. Jag ska vara med på vägen tillbaka. Har under året köpt mer och mer när priset varit mindre än minst nästan. Där av minskades gavet ganska så bra. Det går bra nu, det går bra nu….

Jag väntar och längtar på att den här snön ska vara ett minne blott. Nu vill jag ut och göra ordning i vår husbil. Bädda sängarna, fixa till myset i bilen så att det bara är klart för att ge sig av. Men vill inte pölsa ut i snön för att göra det. Bädda sängarna med de nya duntäckena, hänga upp handdukar, fixa till så att husbilskänslan bor i kroppen. Just nu känns det som det är en evighet till det är dags.

Vi har hittat mysiga filtar och kuddar på Mio, dom jag har tänkt införskaffa. Har tänkt mig lite Mysiga kuddar som kommer att göra känslan av ombonat. Det här året ska jag öppna Amarone vinet, för att verkligen fira att vintern är ett minne som inte är kvar. Nu längtar jag till husbilshelger. Helger där vi bara far iväg och myser i bilen. Dricker kaffe på morgonen när maken sover. Kunna sitta ute och njuta av vår solen. Men först ska bilen besiktigas. Efter det blir det att fira helger i vår lilla eller som maken säger vår stora LVL^2. Snart är vi där…..

Carina Ikonen Nilsson Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.