Idag har jag deltagit i en utbildning som handlade om sex. Men en utbildning där vi pratade om hur man kan närma sig frågor om ungdomar och övergrepp. Intressant och jag tror faktiskt att jag hade förmågan att vara fokuserad den mesta av tiden. Riktigt bra utbildning där jag känner att det kan vara lättare att närma sig ämnen som är viktiga.

Nåja, utbildning gör att jag vara mera än trött när jag kom hem. Fick gå och lägga mig en stund. Men idag blev det bara en stund och det var exakt 30 minuter. Det var perfekt tid att vila på för när jag vaknade till var jag inte trött, kände mig utvilad av den lilla middagsluren.
Maken hade hämtat en matta som vi beställt den ligger nu i gillestugan och lyser upp rummet. Jag blev helnöjd. Men dotter ringde och frågade varför i hela friden vi hade köpt en så färgstark matta. Nu är det jag och maken som ska gilla färgklicken inte dottern. Vi är båda helnöjda och dottern slipper ha mattan hemma hos sig själv. Eftersom hon ska flytta till lägenhet snart frågade vi henne om hon ville ha mattan som vi bytt ut. Men nej då den var jätteful enligt henne. Jag vet inte om jag tycker den är ful men vi har haft den länge och jag har nog tröttnat på den. Nu behövde vi mera färger av helt annat än det som var.

Det får bli ett litet inlägg idag ska upp tidigt för att jobba i morgon. Redan vid fem ska jag vakna för att åka till jobbet 6.00. Jag börjar 7.00 och behöver sömnen för att orka med morgondagen och dagen efter det.

Summerar dagen som en helbra dag. Utbildningen bra och riktigt skönt att kommer hem efter åt. Att mattan kom var ett plus i kanten. Visst var den fin. En riktig färgklick i det annars tråkiga rummet.

Nog för idag. Ha en fortsatt fin kväll.

Carina Ikonen Nilsson Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook