TEAMdagar.


Idag tror jag att jag varit med om den mest effektiva dagen någonsin i team dagar. På riktigt jag kan inte säga att jag varit med om så intensiv eller effektiv dag någonsin, som det varit idag. Jag har varit på många sådana här sammankomster innan. Men den här känner jag, att här jobbar vi på riktigt. Tror inte någon bara suttit och väntat på middagen och kvällsaktiviteterna, utan alla som varit här har bidragit på ett fantastiskt sätt.

Därtill när jag kommer till hotellrummet ala hotellrum. Vilket rum, vilken upplevelse att komma in och se att här finns sovrum, vardagsrum samt två toaletter. två duschar och ett stort riktigt stort badkar. Jo hann knappt komma in innan jag gick in för att bada varmt. NU sitter jag med öppen balkongdörr och skriver med benen i sängen sitter på en bekväm stol. Vad det blir till middag vet jag inte, men det spelar inte så stor roll har ätit hela dagen både frukost fika lunch och snart middag. Är helnöjd och så supertacksam över att jag har så fina kolleger. Så bra chefer och riktigt kul att de som har samordningen var med oss. För mig känner jag att denna dagen varit nyttig. Den har varit rolig och vi i arbetsgruppen bjuder på oss själva. Det enda som saknas är kaffe på rummet. Blir att traska ner till lobbyn i morgon och fråga efter kaffe på morgonen så jag blir människa.

Nog för nu, kanske skriver jag mera senare vem vet. Tänker att jag ska hinna med ett bad till i kväll. Tänker även ett i morgon bitti.

Carina Ikonen Nilsson Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.