Lvl^2 och lite Yatzy.

Jaha då sitter jag här med fötterna i fåtöljen. Det nya kokade kaffet och datorn i knät. Kaffet är kokat i den lilla espressobryggaren, jag har här i bilen och mjölken är skummad. Bönorna malde jag igår innan vi åkte. Kaffet smakade till och med godare än vad jag kunde föreställa mig. Jag sitter i Lvl^2 och har tillbringat den första natten för i år här i bilen. Min kropp är lite ledbruten av massagen jag fick igår. Hon som masserade sa till mig att inte göra så långa uppehåll av massage, då gör det extra ont och kroppen behöver det oftare. Jag har saknat känsel i ena foten under ett tag. Men efter massagen kom den tillbaka. Blodcirkulationen är i full gång nu vare sig fötter eller händer är kalla så som dom varit innan.

Packa husbilen.

Igår packade vi bilen lätt, endast lite kläder och vår lilla projektor som tv. Tyvärr glömde vi fjärrkontrollen hemma. Vilket gjorde att vi inte kunde sitta och titta på tv. Men det gjorde inte något. Det var så mysigt att sitta här och smutta på det franska vinet och spela Yatzy. Vi spelade tre vändor och jag blev master.

Dålig förlorare och en ännu sämre vinnare.

Min dåliga förmåga att förlora gjorde att maken jämförde mig med Joel Lundqvist. Ni vet han i Som spelat i Frölunda. I mästarnas mästare hade han sådan otur med en bandyboll och det var den som gjorde att någon vann. Första spelet jag spelade i går förlorade jag då skyllde jag på tärningarna som var obekväma. När jag sedan vann de två senare matcherna var det inte något alls om tärningar utan jag bara var tvungen att berätta ojdå jag vann nog. Då var maken noga med att fråga om det var Joel han satt och spelade. Men det var bara mig och min dåliga sida av att förlora för att sedan vinna stort. Jag är en helt värdelös förlorare och än ännu vidrigare vinnare. Det där med att spela sportsligt behöver jag träna på.

Räkor och lite kräftor.

Innan Yatzy spelandet firade vi kvällen med räkor och kräftor. Det var så länge sedan jag käkat kräftor. Dom vi köpt igår var guda goda, Inte så dyra, vi handlade dom på Maxi. Det var helt lagom med tio kräftor. Lite stark Chilisås hade vi till. Maken käkade räkorna. Till räkorna hade vi köpt Icas egengjorda Glutenfria tekakor. Absolut inget jag rekommenderar. Dom var vidriga. Dom hade en stenhård-konsistens torra och helt oätliga. Det gjorde att vi fick en liten promenad till Ica här på Henåns för att handla bröd som vi skulle ha till frukosten. Ica tekakor slängde vi. Njöt av kräftorna och räkorna utan bröd. Vilket inte var fel alls.

Loggboken.

Innan vi gick och la oss skrev vi i vår lilla loggbok. Jag fick den i julklapp förra året Har redan loggat två gånger. Men första gången var när vi provåkte för att bara checka av hur bilen kändes. Kommer bli många anteckningar i vår lilla loggbok under detta året. En riktigt trevlig liten bok som gör att vi samlar minnen. Det lär bli mycket skrivande för bloggen här blir det en del skrivande under våra turer.

Lite kalla sängkläder.

En härlig dag igår, allt funkade som det skulle i bilen. Det enda vi upptäckt tagit stryk under vintern är höljet på framsidan av kylskåpet. Limmet har antagligen lossat. Så plåten buktar lite. Det får vi fixa till. Tror att det fungerar med lite super lim.
Det var lite kallt att lägga sig i sängen igår. Sängkläderna var lite råa. Men det tog inte lång stund innan vi somnade för natten. Helt underbart att sova i husbilen och sedan vakna för att tillreda kaffet. Att sitta här och skriva på bloggen, är inte helt fel det heller. Men jag tror att jag ska gå och lägga mig en stund till. Vill njuta lite mera av min sköna säng och min Magnetmadrass här. Ska bara dricka upp mitt kaffe och skriva klart här på bloggen.

Vilket är nu som det blir klarskrivet. Ha en fin dag. Tack för du läste.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen ligger där borta i framtiden. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook