Vårens första inlägg.

Idag har det varit en intensiv morgon och idag skriver jag bloggens första riktiga vårinlägg. Maken har satt upp tygerna på vår paviljong och dynorna i soffan är pålagda. Självklart får det skrivas blogginlägg här ute i soffan på altanen. Folk runt omkring grejar i sina trädgårdar. Jag borde även jag göra något, här utanför min oas. Men gräsmattan är för blöt för att gå på. Det ska komma en kille hit och dränera och göra det lite fint. Jag ska få två kubik med jord för att göra om min rabatt. Där är mest lera just nu. Det behövs lite jord för att börja om.

Om ni visste hur skönt det är att sitta här ute, höra mumlet från grannar, solen värmer mina ben. Tyget i paviljongen fladdrar lite lätt. Idag får det bli första hemma grillningen, vi har ju tjuvstartat med grillandet men då har vi varit i husbilen. Nu när jag sitter här känner jag sådan inspiration till att börja ta tag i trädgården men tyvärr ingen jord här och det får bli ett projekt. Hade jag börjat hade jag kanske insett att oj va tråkigt och gått in igen. Men i år har jag bestämt att det ska bli lite fint i trädgården. Det ska gå, jag ska klara av det.

Maken fixar till grillen nu, jag ska gå in och marinera kycklingfiléer. Här ska ätas ute idag är det kallt blir det att ta på kläder. Vi är väl inte campare för intet, en campare lär sig att ta på kläder och det fungerar även hemma. Nåja detta får duga som inlägg den här fantastiska vårdagen där vi firar att vi igen vågar oss utanför huset. Ha en fin dag

Lillflickan har besök och jag skickade iväg flickorna till byn för att bjuda dom på glass. Försökte mig på ett aprilskämt men det gick dom inte på. Lilltjejen hade koll på datumet.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook