Målar Färger och Knäckta Tår: En Berättelse om Idéetorka och Massageupplevelser”

Hej hela bloggen, även om den är liten, är den full av liv! Idag tänkte jag dela med mig av mina senaste äventyr och tankar, även om idéerna kanske inte flödar som vanligt just nu. Kanske är det för att jag har plockat fram mitt staffli och dykt in i en värld av färger.

staffli

För närvarande sitter jag vid mitt staffli och utforskar färgernas rike, utan ett specifikt motiv i åtanke, utan mer av en tavla bestående av färger och trekanter. Mitt färgval? Bara svart, vitt och rött. Varför, undrar du? Jo, vi har nyligen köpt en matta med just de färgerna, och jag vill att min tavla ska matcha perfekt. Faktum är att jag har en vision om att hela rummet ska vara fyllt med tavlor som harmoniserar med mattans färgpalett. Ambitiöst, eller hur?

Färgerna av grått svart och vitt med de små röda inläggen.

Den blåa duken kanske förvandlas till röd, eller kanske det blir en svart duk som får pryda bordet? Och kolla in soffan! Där hittar ni mitt senaste stickningsprojekt – en kofta i två nyanser av grått som harmoniserar perfekt med mattans färgskala.

Orust och massage

Och låt mig inte glömma att berätta om mitt senaste äventyr på Orust – en thailändsk massage som vanligtvis får mig att gråta av smärta, men denna gång var det annorlunda! Efter flera veckor av intensiv massage, har min kropp äntligen börjat vänja sig. Och visst, tårna fick sig en omgång, men resultatet? Mina vänner, en känsla av lättnad och avslappning som jag inte känt på länge. Visst, jag är lite öm idag, men det är ett pris jag är beredd att betala för att känna mig som en ny människa.

Denna massagegudinna på Orust, hon är verkligen magisk. För 595 kronor i timmen får du inte bara en behandling för kroppen, utan även för själen. Ryggvärk, huvudvärk, sömnlöshet – allt blir bättre efter ett besök hos henne. Och jag lovar dig, även om mina tår känner sig lite knäckta idag, så är det värt varenda krona.

Så där har du det, mina vänner, en berättelse om konst, smärta och lättnad. Ibland är det de små, vardagliga upplevelserna som ger oss de största insikterna.

Ha en fantastisk dag och glöm inte att njuta av livets alla färger och nyanser! Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook