Tjäna lite extra kronor på din blogg.

Katten har tagit en paus från rampljuset för tillfället.

Låt mig ändå ta med dig på en spännande resa till en värld av små inkomster som kan droppa in genom reklam. Visst, det är ingen quick fix för att bli rik, men det kan vara ett litet extra bidrag till kassan.

fristad

Min blogg är min lilla fristad där reklampengar ibland landar som ett oväntat paket på dörren. Att driva bloggen kostar inte en förmögenhet, åtminstone om man inte räknar alla timmar jag spenderar här. För mig är det inte arbete – det är en stund av ren lycka och en chans att träna på att vara här och nu.

Men låt mig dela med mig av några tips för att du också ska kunna få in lite extra pengar. Jag har haft förmånen att få erbjudanden från företag som vill synas på min blogg. Jag är noga med att bara skriva om produkter och tjänster som jag själv skulle vilja ha. Aldrig något jag inte kan stå för.

Jag minns en kille som brukade höra av sig med jobberbjudanden för några år sedan. Det var enkelt – jag skrev, skickade faktura och vips, pengarna trillade in. Resten skötte min revisor åt mig. Jag tjänade pengar på att göra det jag älskar – att skriva. Ibland har jag också testat affiliate, men där är det småpengar som ramlar in.

affilieringsprogram

Att hitta nya affilieringsprogram kan vara som att öppna en skattkista och upptäcka en ny värld av möjligheter. Om du är intresserad av att utforska detta område och öka dina inkomster, så är det värt att testa något nytt. Jag kan dela med mig av adressen till det nya programmet om det låter intressant för dig.

Alla bäckar små..

Det är verkligen fascinerande att se hur pengarna kan börja röra sig och samlas in från olika håll och kanter. Det är som att vara en ekonomisk detektiv och hitta små skatter som bidrar till att bygga upp din ekonomiska arsenal. Alla bäckar små kan till slut bilda en stor och kraftfull ström av inkomst.

Det är värt att ge det en chans och se hur mycket du kan dra in. Det kan överraska dig hur mycket det faktiskt kan bli. För mig har det här nya programmet varit en bra källa till extra inkomst, ungefär i samma storleksordning som vad min blogg kostar mig. Så det är som att balansera saker och ting, och kanske till och med tjäna några kronor extra på kuppen.

Google och Loopia

Under de senaste åren har jag huvudsakligen använt de inkomster jag får från Google för att täcka kostnaderna för mitt webbhotell hos Loopia. Loopia som webbhotell har varit pålitliga och hjälpsamma när jag behöver assistans. Att ha en pålitlig partner som hjälper till att sköta de tekniska detaljerna gör verkligen allting smidigare. Skriv gärna nedan om du är intresserad så skickar jag dig information om mitt senaste projekt med att tjäna pengar på att skriva blogg.

Carina Ikonen Nilsson Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook