Husbussar

Utforskning av Husbussar: En Ny Dröm Tar Form

Att Utforska Alternativ: Husbussar

Japp, då har det hänt då da… Jag har börjat titta på husbussar. En ny idé som väckts till liv och fångat min uppmärksamhet.

Drömmar och Verklighet: Att Balansera Frestelser och Självkontroll

Nu till saken att jag bara tittar och drömmer. För tillfället är det en ny fascination som jag utforskar, men jag är medveten om risken att bli föröverväldigad av alla möjligheter. Samtidigt har min partner också börjat intressera sig. Det är här jag börjar känna en stigande oro över att behålla vår självkontroll och strategiskt tänkande.

Att Motstå Impulser: En Utmaning att Säga Nej

Hmm… det är nu jag ska börja bli orolig. Eller i alla fall börja tänka på strategier i formen av självkontroll och inte bli bortförd av alla blingbling saker. Säga nej tack. Det är där jag brister för jag hoppar på tåget innan det ens kommit in på perrongen. Men denna gången ska jag säga nej tack och stopp. Fast det var jag som började. Började titta alltså. Vi får se hur det går.

Den bil vi har idag fungerar utmärkt i torsdags blev den besiktigad helt utan anmärkning. Vår LVL^2 duger utmärkt för oss. Men kanske inte sedan när vi ska bo i bilen.
Realism och Beslutsfattande: Att Se Bortom Drömmar

Men jag kan andas ut, maken räknade snabbt i huvudet att nej det går inte just nu. Pust så bra…. eller?? Jo för en gång skull måste vi vara kloka och inte rusa in. Gå all in och bara köpa. No, no vi är klokare än så. Hoppas jag i alla fall.

Utmärkning i Arbetslivet: Att Balansera Arbete och Personliga Prioriteringar

En jobbdag idag. Men jag börjar inte från kl 16.00 Slutar 24. Jobbade så igår med, tufft att köra hem för gäspandet blev kappkörning med km. Musik på hög nivå och öppnade rutan ibland.

Ordning och Reda: Att Skapa Struktur i Vardagen

Idag har jag rensat och ångrat kasserandet av väskor. Min Björn Borg väska ryker och fyra andra. Tre stycken är kvar. Jag städade min nuvarande väska medans maken städade sin garderob. Eller han städade den inte, han plockade ut allt som jag stuvat in i den.

Reflektion över Ordning och Reda: Att Planera för Framtiden

Vi som ska bo i husbil sedan. Där går det inte att gömma saker hur som helst. Det är en tankeställare för mig, när jag tänker på vår framtida livsstil i en husbil. Det kommer inte finnas utrymme för att bara stuv in saker och glömma bort dem. Det kräver att vi håller en noggrann ordning och reda för att maximera utrymmet och njuta av vår resa utan onödiga bekymmer.

Att Vårda Hälsan: Balansera Livsstil och Välbefinnande

Och när vi planerar för vårt framtida äventyr i husbilen, måste vi också komma ihåg att vårda vår hälsa. Att prioritera motion, hälsosam mat och regelbundna pauser är avgörande för att hålla oss starka och energifyllda under våra resor. Det är viktigt att inte bara fokusera på äventyret framför oss, utan också på vår egen välmående resa.

På Rätt Spår mot Balans och Hälsa

Det är fantastiskt att se hur mitt val påverkar mina framsteg i min WW-app. Redan efter en vecka ser jag tydliga förbättringar. Jag har varit strikt med mina poäng och har hållit mig till så få som möjligt. Att ha samlat på mig 56 veckobonuspoäng ger mig en känsla av styrka och disciplin. Jag tänker inte slösa bort dem på något oväsentligt. Det är som om jag klättrar upp på stigen mot mina mål igen, redo att ta mig an utmaningarna med ny energi och fokus. Det här är bara början på min resa, och jag är redo att ta varje steg mot mina hälsomål med iver och beslutsamhet. Yes, nu kör vi! Jag är på väg mot en bättre version av mig själv.

Ser fram emot att BioBalance ska ta hand om min mage. Jag längtar tills jag får det jag har beställt och jag hoppas verkligen att det kommer att fungera för mig. Även om jag ännu inte kan uttala mig om dess effektivitet för mig personligen, är jag redo att ge det en chans och se hur det fungerar. Om du är intresserad av att prova själv kan du enkelt göra en beställning via loggan ovanför. Eller så väntar du tills jag har testat det. Jag lovar att återkomma här och dela med mig av mina erfarenheter och resultat så att du kan göra en informerad beslut om det är rätt för dig.

Gillar du att campa?
Hur semestrar du?
Har du Husvagn, husbil eller buss?
Hur tar du hand om dig?

Carina Ikonen Nilsson Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook