En husbilstur

Idag gick jag upp tidigt, lär komma i säng tidigt. Har jobbat tidigt i några dagar och det gör den tidiga uppgång. Men jag hade att göra, Just nu sitter vi i husbilen, maken kör och färden går till Falköping. Där ska maken köpa en cykel som vi ska ge vårt lilla barnbarn, i födelsedagspresent.
Efter det går färden till Karlsborg eller Hjo. I veckan efter jobbet har vi varit på teater där vårt andra lilla barnbarn deltog i en föreställning. Har även sytt överdrag till husbilsens sittgrupp. Idag innan vi åkte sydde jag nu då äntligen gardiner till bilen. Som jag letat efter tyg. Tyget som jag hittade, hittade jag på Olssons tyger beställde från nätet.
Har köpt innan där och visste att kvaliteten var okej. Nu kommer det bli svartgrå vita randiga gardiner i vår lilla bil. Ska hänga upp dom när vi har landat där vi ska landa idag. Sofforna har nu bytt färg från blågrå till svarta. Jag är helnöjd. Jag som inte kan sy, sydde på frihand. Det var rätt så enkelt att sy dom där soffdynorna.

Idag ställde jag mig på vågen. Sedan jag började med WW har jag gått ner tre kg. Jag börjar närma mig målet. Dessa veckor har varit enkla kanske för att magen har krånglat och min kost har varit efter magmåendet. Havregrynsgröten till frukosten blev införd igen eftersom mitt blodtryck var högt. Men havregrynsgröten har gjort att jag uteslutit bröd vilket jag tror är en bidragande orsak även till kg.Blodtrycket börjar bli bättre även om det fortfarande är högt. Kollar det tre gånger om dagen. Tänker att jag ska gå ner 10 kg denna gången. Blir det flera så är jag inte ledsen för det.

W.W appen är det som fungerar för mig och viktnedgång. Det är enkelt och det är bra att få struktur på maten. Ett enklare sätt att leva. Veckobonusen brukar jag få full pott och den struntar jag i att nyttja. Jag får till den varierade kosten med mer grönsaker och mera frukt. Det är roligare att äta enklare att sluta äta när mättnaden kommer. Den där extra såsen eller vad det nu är den hoppar jag över. Den behövdes inte då och framför allt inte nu. Viktnedgången sporrar att fortsätta. Här har du en länk om du är intresserad av att prova. Gör du det så hör gärna av dig så kämpar vi på tillsammans. Nej nu börjar det bli jobbigt att ha koll på alla husbilar och samtidigt skriva. Ha en fin dag-

Carina Ikonen Nilsson

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook