En härlig Söndag.

Har ni låtit era tankar dansa på sidorna idag? Om så är fallet, har ni skickat dem på en resa till arkivet av folks berättelser? Jag måste erkänna att mina tankar fortfarande fladdrar runt i huvudet – jag har inte riktigt fått chansen att släppa dem lösa på pappret ännu. Det har varit en ganska vanlig dag för mig, inget spektakulärt att skriva hem om.

Idag tog jag mig en liten paus från vardagens göromål och gick ut i trädgården för att rensa lite. Det var skönt att få lite frisk luft och tid att tänka. Tillsammans med maken fixade vi lite runt i trädgården – planterade några nya växter och rensade upp bland buskarna. Sen passade vi på att tvätta en hög med kläder som hade samlats upp under veckan. Inget märkvärdigt, bara sånt som behövdes göras. Det märkvärdiga var att jag under tvättande till och med la in en hög med kläder i husbilen så att det finns till nästa gång vi ger oss av.

Jag är så nöjd nu är det bara häcken runt huset som ska rensas lite. Ska verkligen försöka hålla ordning i sommar så att jag slipper rensa massor nästa år.

Efter lite arbete var det dags för lite avkoppling. Maken fick för sig att det var perfekt väder för att grilla, så vi drog igång grillen och dukade upp för middag utomhus. Det blev en enkel men god måltid – grillat kött och lite tillbehör. Ingenting extravagant, men det var trevligt att sitta ute och äta tillsammans.

Sen kom barnen förbi, först sonen med sin familj och sen dottern med sin vän. Det blev lite mer liv i trädgården när de anlände. Vi bjöd dem också på lite grillat och umgicks en stund. Det är sådana här stunder som verkligen betyder något – att få vara tillsammans och dela en måltid.

Nu är det kväll och jag ska snart avsluta dagen med att skriva ner några tankar i min dagbok innan jag kryper ner i sängen. Ingenting spektakulärt har hänt idag, men det har ändå varit en fin dag. Nu får det bli Hockey för mig och maken.

Lägger in en länk om att tjäna pengar på din blogg klicka på länken om du är intresserad.

Hoppas ni också haft en bra dag och att ni får en skön kväll!

Carina Ikonen Nilsson. Lev idag just nu, igår finns inte här. I morgon kommer först i morgon. Just nu gäller.
Carina Ikonen Nilsson

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook