LVL^2 helg.


Idag vaknade jag med den där obestämda men fantastiska fredagskänslan i kroppen. Ni vet den känslan som får en att nästan hoppa ur sängen, redo för vad som helst. Fast om jag ska vara ärlig vet jag inte om jag ens vaknade ordentligt eftersom det kändes som att jag inte sovit en blund. Men fredagskänslor hade jag, det är ett som är säkert.

Blodtryck

Dagen började med ett besök på vårdcentralen för att ta prover och kolla blodtrycket. Jag hade en naiv förhoppning om att när mitt blodtryck väl stabiliserats skulle jag kunna sluta med medicinen. Men nej, den illusionen sprack snabbt. Läkaren förklarade att jag måste fortsätta med medicinen livet ut. Japp, det blir en liten tablett varje dag för resten av livet. Är jag en tablettfantast? Absolut inte. Men nu är jag en sådan som tar sina nödvändiga mediciner, och blodtrycksmedicin är definitivt en sådan.

Frillesås

Efter vårdcentralen var det dags för något betydligt roligare: vi ska åka till Frillesås! För er som inte vet är Frillesås vårt lilla paradis vid havet, där vi tänker spendera helgen. Havsluften är som balsam för själen, och den här gången har vi packat alla badattiraljer. Jag ser redan fram emot att doppa tårna i det glittrande vattnet.

På vägen ska vi stanna i Kungsbacka på Kungsmässan för att handla det bästa glutenfria brödet. Det är en sådan där utflykt vi gör då och då, för att bunkra upp med godsaker. Halland har verkligen ett fantastiskt utbud när det gäller glutenfritt, och vi vill inte missa chansen att fylla på förråden.

Sedan har vi vårt lilla projekt med att dokumentera alla märken av husbilar vi möter. Det har blivit något av en sport för oss, och jag måste erkänna att det är rätt kul. Men det tar sin tid, så jag måste avsluta här för att fortsätta med vår lista. Jag menar, vem kan hålla reda på alla husbilsmärken utan att skriva ner dem?

Ha en fantastisk dag, och låt fredagskänslan sprida glädje!

Carina Ikonen Nilsson

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.