Trädgårdsarbete och Nya Prylar: En Fullspäckad Helg


Vandalisering av badplatsen

Himlen är grå, men badat har jag. Igår när mina badsystrar kom till badplatsen hade det varit vandalisering där. Bryggan var utan sina stolpar, någon hade sparkat sönder en vägg och man uppmanades till att akta sig för saker på botten av sjön det kunde vara stolpar under vattenytan. Dum är ett snällt ord i sammanhanget. Riktigt dumt att förstöra för alla människor som uppskattar badplatsen.

Kommunjobbare fick göra jobbet idag.

Detta ledde till att det var kommunjobbare där idag. dom satte fast bryggan igen och gjorde allt i ordning för att människor ska kunna bada där igen. Vilket jag och mina badsystrar gjorde idag. En av mina badsystrar mätte vattentemperaturen till över 20 garder. Riktigt härligt vart det att bada idag. Efter badet skämde jag bort mig med min härliga tvål, som ett avslut på mitt badande.

Trädgård

När jag kom hem hittade jag ut till trädgården och körde med vår grästrimmer. Förra året köpte vi nya batterier från Amazone. Dom fungerar fortfarande. Ett batteri klarar nästan hela trädgården. Då för ett år sedan när vi handlade batteri köpte vi två för att slippa vänta på laddning. Nu är gräsmattan fin igen.

Just nu sitter jag på altanen med min stora vattenflaska och skriver. Vattenflaskan är bra för mig den gör att jag dricker tillräckligt med vatten. Igår drack jag två sådana flaskor med vatten.

Hemfärd.

Vi kom hem igår från vår tur med vår Lvl^2. åkte tidigt från campingen för att hinna handla lite tårtor. Vi skulle ha kalas kl 13.00. Maken skulle handla linnen på lager, jag ville handla lite nya badlakan på Rusta. Vi skulle även hinna med lite inhandling av tårtor samt att maken skulle köpa en ny dator som han ska ha för att redigera kort när vi är i Lvl^2. Datorn blev en MsI lika bara att köpa en som man vet håller. Jag köpte två vispar till ,om min mjölk visp jag har i husbilen skulle gå sönder. Men efter visparna kommer dammsugarna.

Miele så klart!

Och oj maken råkade köpa en ny lite Miele dammsugare till mig. En riktigt grym dammsugare En som är pås-fri. Liten och söt är den. Det gick bara inte att gå förbi den utan jag var tvungen att ha den. Dessutom så har det varit så, att vi bara haft en dammsugare som vi fått bära ner till källaren om vi ska dammsuga där. Nu har vi en upp och en nere igen. Förutom robotarna vill säga det har vi en Källman och en Överman. Självklart har jag provat den lilla söta dammsugaren.

Dammsugar-pås-fri.

Riktigt bra bäst av allt är att den är pås-fri. Hmm märker när jag läser igenom texten att jag försöker försvara mitt köp. Det går inte egentligen för det är våra robotar som gör jobbet. Den vanliga dammsugaren användes i nödfall endast. Det leder till att det egentligen är ett helt meningslöst köp. Men den dagen vi dör har barnen massa dammsugare att välja om man ens använder sådant då.

Nu var det inte dammsugare som jag skulle skriva om. Men dom ligger mig varmt om hjärtat som ni vet. Jag hade tänkt om att skriva vilka grymma på riktigt grymma upp packare vi är nrä vi kommer hem med husbilen.

Grymma på att packa ur Husbilen.

För vi hade 45 minuter på oss att fixa till kalaset. Då skulle husbilen vara upp packad, tårtorna stå på bordet och kaffet vara kokat. Igår bjöd jag på fin-kaffe med nymalda bönor. Gjorda i min perkulator som jag fick av barnen när jag fyllde år. Allt var nästan klart när alla gästerna kom. Jag tror vi var 14 stycken på makens kalas. Det enda som är kvar att göra efter kalaset är att äta upp resterna av två tårtor som blev kvar. Vi behöver även tvätta tvätten vi från vår helg i husbilen. Men på 45 minuter lyckades vi med att fixa till kalas och plocka ut allt från husbilen. Packa in maten i kylen jag hann till och med att prova min lilla fina dammsugare.

Ha en fin dag.

Carina Ikonen Nilsson
Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.