En Eftermiddag i Solen och Drömmar om Semester


Det fick bli ett eftermiddagsinlägg idag. Hade en del tvätt att göra innan, och dessutom ville jag passa på att stjäla lite sol innan den försvinner. Jag misstänker att jag stal lite för mycket, för nu värker huvudet en del. Tvätten hann dock torka i solen medan jag somnade i hängmattan. Det blev en hel del sol, och det känns även i ansiktet.

Dagen då svärdottern ringde och berättade att sonen åkte ambulans till sjukhuset.

På morgonen idag tog jag mig till sjön och badade med mina badsystrar. Jag var trött och sliten redan då, efter att ha sovit bara några få timmar i natt. Det har inte blivit så mycket mer än att tvätta all tvätt och laga mat, så klart. Idag blev det rester från helgens grill. Köttet stekte jag med vitlök och vanlig lök, och jag tog massor av mina färska örter ute i trädgården, både basilika och oregano. Massor av svartpeppar, och så fick det koka i tomatsås. Pastan smakade precis som när jag jobbade på en pizzeria i min ungdom. Riktigt god! Pastasås när den är som bäst. Enkelt, snabbt, och resterna blev en ny maträtt. Egentligen gillar jag att laga mat, men när det är varmt vill jag att det ska gå snabbt och enkelt, som idag.

Jag längtar till semestern nu, börjar känna mig sliten och vill ha många lediga dagar i rad. Vi tänker att vi ska åka till Norge i år under semestern. Denna gång ska vi ha som sport att hitta vägar utan tullavgifter. Förra resan gick nog på 1500 kronor bara i vägavgifter. Nu ska vi åka där man inte brukar åka och se vad vi hittar. Känns lite spännande. Vi får se var vi landar på vår resa. Men jag vill också ha lediga dagar här hemma, men semestern vi bestämde är nog för kort för det.

Nej, det får bli det här lite kortare inlägget idag. Inspirationen sinar och är borta. Ha en fin dag!

En Eftermiddag i Solen

Morgonbad med Badsystrarna

Laga Mat med Färska Örter

Drömmar om Semester i Norge

Carina Ikonen Nilsson Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.