ett bad blev till


Ett senare inlägg idag. Har varit och handlat. Dessutom beställt nya glasögon. Men innan vi var och handlade blev det att åka iväg till sjön.

Kallt vart det när jag i morse åkte iväg till sjön. 7 grader visade termometern i bilen när jag körde hem. Ovädret som var igår sänkte temperaturen i sjön med två grader. !8,3 eller ,4 var det idag. Tio grader varmare i vattnet än på land. Badandet var lika ljuvligt som alltid. Som vanligt när det är dags att tvätta håret så gjorde jag det i sjön idag. Det var kyligt att stå där och tvätta håret med bar överkroppen och resten av kroppen i sjön. Men två snabba in-ludd-rande och snabbt ner under vattenytan. Efter det blev håret rent och så där fantastiskt mjuk som det brukar bli när jag tvättar det i sjön.

När jag kom hem bäddade jag rent i sängen, Av någon anledning hade jag fullt med energi och av bara farten städade jag sovrummet. Hade tänkt nöja mig med det men det blev att ta fram Mr muscle göra rent de två sista plåtarna och sedan tvätta alla golv på övervåningen. Lillfia hade även hon städdille när hon städade sitt rum idag. Blev minst en timma tror närmare två om jag ska vara ärlig. Hennes rumms städ brukar ta högst en 10 minuter annars. När jag städat klart ville maken till stan för att handla. Jag gick in i glasögonaffären och beställde nya glasögon. Ett par rayban blev det nu sådana som jag hade innan de jag har nu. De jag beställde ska mörkna om det är sol ute. Skönt tänker jag då slipper jag plocka fram solglasögen när solen skiner. Nej trött är namnet nu ska jag sova

Ha en fin dag

Carina Ikonen Nilsson Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.