En Dag Full av Överraskningar och Frihet


En Oväntad Shoppingresa

Idag blev det ett senare inlägg än vanligt, eftersom vi spenderade dagen i stan för att handla. Trots att det inte var planerat, var det ett måste. Att bo i en liten by innebär att om man behöver handla teknikprylar och annat, måste man åka till stan. Därför passade vi på att handla lite annat samtidigt.

En Morgon vid Sjön

I morse åkte jag till sjön för att bada, och det var en underbar upplevelse. Sjön låg stilla, fåglarna kvittrade och himlen speglade sig i vattenytan. När jag anlände var jag helt ensam i allt det vackra. Mina badsystrar kom senare, eftersom en slambil hade blockerat vägen till sjön.

Friheten i Vattnet

Idag simmade jag några meter och efteråt skämde jag bort mig själv genom att tvätta håret i sjön. Om ni bara visste vilken känsla det är att stå där, helt naken, tvåla in kroppen och löddra upp hårschampot. Det är en skör och vacker känsla av frihet. Dessa stunder i sjön, när jag löddrar in håret, är så fantastiskt vackra och fulla av lyx. Jag känner mig ett med naturen och dessa morgnar kommer jag minnas när vinterns mörker och kyla infinner sig.

En Oförutsedd Bilproblematik

När jag kom hem hade maken börjat smygjobba trots att han har semester. Han provade om bilen startade, vilket den inte gjorde. När han kopplade in batteriladdaren gick den sönder, så vi var tvungna att åka till stan för att köpa en ny. Vi passade också på att handla lite annat samtidigt. Vi bor i en liten by, så för att handla teknikprylar och liknande, är det nödvändigt att åka till stan.

Planer för Helgen

Igår pratade vi om att åka iväg med husbilen, men idag bestämde vi oss för att stanna hemma den sista helgen på vår semester. Det kan vara skönt att vara hemma och ta det lugnt. Ikväll planerar vi att sitta på altanen med ost och kex, och kolla på TV. Det kommer bli så mysigt att sitta under vår nya paviljong och njuta av trädgården, speciellt eftersom vi knappt har varit hemma under semestern.

Avslutning

Det blev ett kortare inlägg idag, men jag hoppas att ni alla får en fin fredagskväll…

Carina Ikonen Nilsson .

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon.

#Morgonbad #FrihetINaturen #Sjön #Simning #Semester #Husbilssemester #HandlaITstan #AvslappningHemma #Sommarminnen #Naturupplevelser #Frihetskänsla #Teknikshopping #Helgplaner #OstOchKex #Altanhäng #Trädgårdsmys #SvenskSommar


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.