En Dag vid Sjön och Lite Mer – En Perfekt Avkoppling


Morgonens Kreativa Start

Det blev faktiskt ett bad idag, även om jag inte bloggade om det direkt! Innan jag gav mig iväg till sjön, passade jag på att rita lite. Det är något med pennan mot pappret som verkligen får mig att koppla av. Trots att jag kom iväg lite sent hann jag ändå med ett dopp i det 17-gradiga vattnet. På vägen dit körde jag förbi två joggare. Det visade sig vara barn och barnbarn till en av mina ”badsystrar!

Ett Uppfriskande Bad

Väl vid sjön skämde jag bort mig ordentligt. Jag simmade 200 meter innan jag tvättade håret och kroppen. Att tvätta håret med en av mina schampotvålar och känna doften av sandelträ från min tvål medan jag flöt i vattnet, var verkligen lyxigt. Det är en sån fantastisk känsla att bara ligga där och låta vattnet bära en. Efter badet kände jag mig dock riktigt frusen, kanske inte så konstigt när man är först i och sist upp ur det kalla vattnet.

En Dag på Stan och Tankar om Grillning

Efter badet ville maken hitta på något, så vi tog en tur in till stan. Han pantade burkar och sedan passade vi på att handla lite doftande värmeljus och mat. Väl hemma igen blev det grillning, vilket maken bjöd på. Är det sista grillen för i år, kanske? Vi har lite olika åsikter om det där med grillning – jag tycker att vi har grillat lite för ofta, medan han tycker att det är alldeles för sällan. Men en sak vi båda älskar är tzatziki – så friskt och gott, jag skulle kunna leva på det!

Avslutning med Kreativitet

För att runda av dagen fortsatte jag att rita. Jag hann med två teckningar tidigare och tänker mig att jag ska hinna en till innan kvällen är över. Att rita är ett av mina favoritsätt att koppla av. Hur har din dag varit? Vad brukar du göra för att slappna av?

Ett Avslutande Ord

Som du kanske har förstått vid det här laget, så älskar jag att skriva. Men även att rita och sticka ligger mig varmt om hjärtat – kanske handlar det om att ha något för händerna? Tack för att du besöker min blogg och delar min dag med mig. Ta hand om dig!

Carina Ikonen Nilsson Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

#Avkoppling #Badivattnet #Grillning #Kreativitet #Tzatziki #Rita #Skriva #VardagligGlädje #Sjöliv

Bästa schampotvålarna för naturlig hårvård

Tzatziki-recept: Så gör du egen tzatziki

Få ut det mesta av din grillning – tips och tricks


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.