Mitt mål och inom kort upplaga nummer två som skall tryckas…..

Mitt mål och inom kort upplaga nummer två som skall tryckas…..

då ska jag alltså inom kort trycka upp nya böcker.

Det känns helt fantastiskt.

Tänk att jag Äntligen Har skrivit en helbok. ”Jag föredrar att kalla mig Impulsiv”!

Även tänk att jag På något sätt har slutfört en hel uppgift.

Eller är boken bara en början?

Innan då i somras när jag skrev boken, order då var mitt mål, search att skriva en hel bok. Jag minns första dagen då jag satt på framsidan i en solstol,  min lilla vita då ny inköpta lilla vackra dator. Då inbillade jag mig,  att det var på den datorn som alla orden skulle bli till.  Det var just då som mina ögon gjorde ont och solglasögonen var ett måste,  De tre veckorna när ögonen var illröda, värkte och tårades.  Ögon-läkar-besök i omgångar,  en massa droppar som gjorde ont. EN fruktansvärd rädsla bodde i mig,  av att jag skulle kunna förlora min syn.   Nu är det endast ett minne,  ett litet tillägg av att det gör ont, då jag tittar i ljus, eller flyttar blicken upp åt.  Läkaren förklarade då att det var reumatisk verk i ögonmusklerna.

Jag lovar att det gjorde ont, ännu bor det lite rädsla i mig, att få tillbaka samma symtom.  Men idag,  är jag mera uppmärksam och vid minsta misstanke att få tillbaka denna konstiga sjukdomssymtom, vet jag idag,  att jag genast skall uppsöka läkaren.

Nu slant jag ifrån ämnet,  för det var mitt mål,  som jag tänkt mig skriva om.

Målet som var boken, Målet som var att slutföra min bok.  Då inbillade jag mig, att det var det som var det svåra, och då sista bladet i boken var skrivet,  så var mitt mål klart.   Idag med facit i handen,  ser jag att mitt första mål var ett delmål.  Mitt första mål var ett delmål, som jag faktiskt gjorde klart, slutförde,  för att börja med en ny del av ett delmål i ett större mål,  som kanske ännu inte är klart.  Det är rent av fantastiskt.  Även om jag just nu känner, ovissheter och vissa svårigheter i olika sammanhang. Framtidsresurser är startat, papperna till skattemyndighet och annat är klart.  Men även det är endast bara delmål,  ett nytt delmål är snart lagt till historien, det med att trycka upp en ny omgång,  med böcker.  Vissa olika alternativ finns i denna del,  av tryckningen, ska jag göra på de sättet, eller ska jag vända om,  och göra annorlunda?  Har även funderingar på att skriva en ny bok,  men ännu ligger dessa bara i funderingar,  kanske bara stannar i funderingarna.

Det jag från början i detta inlägg  skulle skriva,  ser jag inte blev av, det försvann på vägen.  Sånt är det lite ibland i mina ADHD gen, en tanke blir till, en ny tanke där den kanske inte var med, eller har att göra med den första tanken.  Det beror på min lilla krumilur-tablett,  den har inte börjat verka ännu,  men snart,  kommer även jag kunna vara mera kontakt med tanke nummer ett, som sedan leds och  blir tanke nummer två.   För just nu är jag i innan-stadiet, där det blir nä,  jag tänkte inte på det, det bara blev så.

Vilket det ofta blir i min värld.


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook