ÖDMJUKHET, TACK TILL ER ALLA SOM LÄST ELLER LÄSER MIN BOK

har nu under 40 minuter försökt få till en skrivpuff, recipe Idag går det verkligen inte har inga ord kvar känns det som. Dessutom inget ämne som passade mig.  Idag var det svårt.

Hela mitt skrivbord är fullt av göra saker. Vet inte riktigt hur jag ska börja, eller vad som skall till för att jag ska göra dessa saker. Hur gör andra?  Vad är det som gör att alla papper bara ligger i olika högar hos mig.  Självklart är det jag som lägger dom där, självklart är det jag som borde göra annorlunda. Men hur gör man annorlunda? Hur får man struktur på pappershögar?  Mitt skrivbord är en liten sekritär, ett lärlingsprov av en kille som jag kände under tiden jag bodde i Bergsjön.  En kille som ofta kom till vårat gatukök och handlade. Vet inte hur eller varför vi köpte denna sekritär. Men då tyckte jag den var fin, fin är den fortfarande. Men det är inte ett effektivt skrivbord inte så mycket plats. Kanske är det just det som är vitsen som just nu är så ovissen.  Är inne i förändringstankar igen. Bara jag ….. ni vet alla de där Om bara jag får eller gör med mera om bara frågor.  Då sker mirakel. Då blir det ordning på mitt skrivbord.  Det är ju att lura mig själv, jag inser att det står för något annat.  Det handlar inte om skrivbord eller andra saker än att jag behöver lära mig struktur, behöver lägg in papperna redan första dagen då jag har dem i handen.  Kanske räcker det med att skaffa olika fack för olika papper.  Eller en pärm med flikar i som gör att jag har mera ordning på alla papper och viktigheter som annars försvinner.

Mitt förra inlägg fick en kommentar, vilket inte är ofta.  Denne underbarhet bloggar även hon och idag var det en väldigt vacker bild på min bok i hennes blogg.  Det känns helt otroligt nästan overkligt, att det finns en massa människor runt omkring ute i verkliga livet, som läser och har läst min bok. Jag blir ödmjuk inför denna tanken, det känns konstig nästan overkligt, stort och fantastiskt. Att jag där till fått trycka upp en ny upplaga av boken, är ännu mera fantastiskt och overkligt. Undra om jag någonsin kommer att komma i fatt denna upplevelse fantastiska känsla.

Vill passa på att tacka till ALLA som har lagt ner tid på att läsa min bok. Det hade varit spännande att få ta del av era tankar och upplevelser av min bok.  Även om jag inte får det, så är jag tacksam och ödmjuk in för att ni tagit er tid att läsa den.  TACK!


Publicerat

i

av

Kommentarer

2 svar till ”ÖDMJUKHET, TACK TILL ER ALLA SOM LÄST ELLER LÄSER MIN BOK”

  1. Profilbild för Maria

    Mitt skrivbord är en röra av papper + post-lappar fast själv tycker jag att det finns en viss logik i hur det hela är (o)sorterat.

    Jag är ingen ordningsam människa av naturen. Jag har accepterat det. Min oordning är en ordning i kaoset och jag kan leva med det.

  2. Profilbild för malixse
    malixse

    Jo visst ordning i kaos, hade vart skönt men när det skall till att fixa till alla papper då skulle jag önska mig att jag redan gjord det. Det tar sådan tid att titta igenom alla papper en extra gång. Tänk om det liksom sorterade sig själv och att tankarna liksom stannade kvar och gjorde klart och rätt med en gång. Nej det är nog mera än jag skulle orka med gillar ju även jag mitt kaos på något sätt annars hade jag ju kanske gjort annorlunda för länge sen. Eller så är det en oförmåga bland förmågor. Post-it-lappar funkar inte här hör behövs mera nästan blinkade lampor misstänker jag eller mindre krav från mig själv. Tack föresten över tipset om linfröoljan har lite kvar i min flaska som jag ska försöka få i mig men sen ser jag en vinst i att köpa mindre smakrik olja.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook