Adhd, Migrän, stress, Concerta

Är det Concertan som nått sin gräns?

Här har det  kommit massor och åter massor av snö. Tog en liten promenad idag,  det var både tungt och jobbigt. Ingen skottning av gångbanor nej det var att pulsa i snön. Min nya fina jacka som jag fick av min syster var verkligen varm och skön att ha på, ylle värmer till och med själen. Den gav mig varma tankar, snälla mjuka tankar.
Uppfriskande steg, som hjälpte mig att sortera vad som är mitt och inte…..

Har återigen kommit in i fasen migrän, 4 av 7 dagar cirkulerar i migräntillstånd. Här behöver jobbas med saker som gör att jag hittar tillbaka till mera harmoni, lär mig att ta ett steg tillbaka så att jag slipper de stressrelaterade symtomer.

Spikmattan som för någon vecka sen tog bort  huvudvärken, hjälper inte längre. Eller just då just när jag ligger den försvinner huvudvärken. Men efter bara några minuter är den tillbaka med samma styrka. Funderar på om det har med min tablett att göra, vill inte att så ska vara fallet. För vad gör jag då? Ska jag sluta med tabletten och få tillbaka alla sov timmar, alla missar och åter igen vara högt och lågt för att orka vara vaken?.

Vågar man ta migräntabletter om man har lite högre blodtryck, eller äter concerta?  Min huvudvärk står ju för något det är en symtom på att något inte stämmer. I mina tankar  står den för att jag kräver saker av mig själv som min kropp kanske inte orkar med. En tablett tar bort symtomen just symtomen är ett tecken på att något inte stämmer i livet jag lever, vet att det är stressen som skapar symtomen, men herre gud jag stressar inte….

Men har en inre stress alltid, som är en del av ADHD. Concertan är till för att ta bort topparna av ADHD, är det Concertan som inte längre hjälper? Tre år av Concerta. Tre år av mindre huvudvärk.  Den senaste månaden har migränen kommit tillbaka, 4 dagar i veckan. Behöver nog diskutera med en läkare eller någon som är mera kunnig än jag. Vet bara att just nu vill jag inte  ha


Publicerat

i

av

Kommentarer

Ett svar till ”Adhd, Migrän, stress, Concerta”

  1. Profilbild för Helena

    Kanner med dig. Skickar en liten angel till dig och ber den att ta hand om dig.

    Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook