Pellets beställning skall till


Ordningen är nu återställd, pharm nästan anställd. Barnen är åter i skolan, cialis rutinerna är om någon vecka där de ska vara. Lugn och trygghet börjar sakta återigen infinna sig i mig.  En nästan ledig dag, bara möte på jobbet. Nu var jag nog inte riktigt sanningsenlig, för mötena just mötena tar styggt på mig. Sitta still i flera timmar, lyssna och vara koncentrerad i flera timmar. Gör mig utmattad, trött  oftast  frampå kvällen smyger sig huvudvärken på.

Har redan känningar av den, så redan kurerat mig med huvudvärkstabletter.

Tror att kylan gett med sig för redan nu är det varmare här inne.  Ser att kylan tagit hårt på vårat pellets förråd, behöver  ganska så snart fylla på. Innan har det hållt fram till i Mars, nu är det kanske  en månad kvar sen gapar pallarna tomma nere i källaren.

Känns lite tråkigt, för åren innan har det varit två tre månader utan att vi behövt betala för pellets. Den lilla bufferten kommer inte till i år.

Förhoppningsvis är det nu bara varmare klimat vi har att vänta. Snart kommer alla flyttfåglar, snart kan vi återigen skymta de små gula solarna på backen, jag kan snart återigen ge mig ut på tussilagosafari igen.

Lev idag just nu, det finns så många just nu, och i nuet ser problemen inte så farliga ut.


Ett svar till “Pellets beställning skall till”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.