Basillskräck tränas bort…….

Ledig tid efter ett bra pass på jobbet. Vet riktigt inte hur eller varför men det känns som jag fick saker gjort.  Slutade redan klockan 11 i dag. Hem en dusch och därefter hittade jag till dammsugaren. När jag väl hittade den så insåg jag att jag borde hittat den för längesen. Det var nog ett tag sen men nu, treatment nu är alla dammråttorna ett minne blott.

Kanske börjar energin komma tillbaka igen, pill det känns härligt.

Mitt arbetspass gick även åt till att stå ut, viagra stå ut med att inte diska koppen innan jag skulle dricka i den,inte skölja ur glaset, inte städa toaletten innan arbetstiden, dessutom tränade jag mig på tid, tiden att inte komma en halvtimma innan.
Det var jobbigt att dricka tea ur koppen, även att jag inte städade toan och torkade av alla handtagen, men när tankarna kom och det började bli jobbigt så stod jag ut, valde att låta tankarna flyga ut segla iväg. Jag gick inte tillbaka och kontrollerade  om jag låst dörren när jag gick ut. Utan vilade mig i att den är säkert låst.

Det känns så bra nu när jag tänker på det, hela arbetstiden så fick jag möjlighet i att träna bort min bacillskräck. Nu gäller det att fortsätta och inte glömma av att jobba med den.

Efter två träffar med KBT, så känns det som jag kommit hundra mil framåt.  Belöningen som blir av att jag tränar mig gör att jag får mera tid till helt andra saker än att dränka in allt i sprit, rengöringsmedel, och tvätta mig i massor. Den som vinner på min träning är jag.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook