Tandläkarskräck


Igår gjorde jag något stort, medicine som jag är ganska stolt över.  Tidigt på morgonen vaknade jag tog två små tabletter som skulle säkra upp de stundande besöket hos min stora skräck.  Tusentalstankar innan och tusentals tankar under tiden till den skräckfyllda upplevelse situationen.  Men jag gjorde det.

En tand gick i sönder för länge sen, tadalafil igår blev den lagad, och den blev lagad utan att jag svettades, skakade och grät.  Tandläkarstolen innehöll mig, lugn och harmonisk.  Inga skakningar, utan händerna på magen, andas in andas ut, under en timmas tid.

Jag vet jag fuskade med de lugnande tabletterna, men utan denna säkerhet skulle besöket inte blivit av. Inte av mig i alla fall.

Jag gjorde det! Jag lagade en tand.  Mina tänder som jag är så oerhört rädd om är nu igen hela.

Har även funderingar på att jag nu ska ta tag i mitt nikotinberoende. Nicoretten gör slitningar i tänderna, eftersom jag tuggar hela tiden. Cigaretterna jag använde mig av för länge sen är bara ett minne men tuggandet är kvar, nu när tandläkaren pratade om  mina tänder så blev det en ny tanke hos mig en ny last som ska bli ett minne misstänker jag. Dessutom lär plånboken bli mera fylld, för detta tuggandet kostar pengar.

En ny utmaning skall till. Jag ska prova på att vara utan nicoretten, snart. Behöver bara bearbeta mina tankar ett tag.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.