Q–grupp och kraft


Jo då var det gjort ännu en gång fick jag bekräftat att det är just då det är. Q grupp och kraft är lika med sant för mig.  I går träffades kvinnor som har lite samma erfarenheter och lita samma egenskaper som vi idag kalla ADHD.  Impulsivitet, remedy kraft, healing Fokusering i alla områden samtidigt och lite så. För lite så är det. Hm ta bort lite så blir det mera tydligt.  Och tydlighet samt rakhet  är något som jag uppskattar. Tror till och med att du inte behöver ha ADHD för att uppskatta just tydlighet och rakhet. Men för mig är det lite av en nödvändighet.!.

 

Q gruppen, cure ja två år sedan tror jag det va sedan jag fick kontakt med dem första gången.  Det var då min tvillingsyster satt där med  Sitt långa hår  sina intensiva ögon och alla sin kraft. Saknar dig vännen hoppas du har det bra och har ditt liv så som du vill ha det. du vet var jag finns om du skulle få för dig nåttLer.

Igår va då samma form av grupp men  andra tvillingsystrar, eller i alla fall likasinnade.  Även min nyfunna FB vän var med. För mig är  och känns det lite konstigt att uppleva likheter. För  i hela mitt liv har jag känt det som jag kommer från en annan planet eller i alla fall ett annat land, Som om det fanns osynliga murar så att jag inte kom in.  Då för två år sen behövde jag bara vara som jag är och inga murar i världen  hittades i de sammanhangen.

Psykisk ohälsa igår va det ju dagen då  det stacks hål på fördomar, jag hade ju lyckats planera in andra saker som jag ibland ganska ofta har förmåga att göra. Men har kollat runt läst i Inre rum-bloggenhttp://inrerum.blogspot.com/2011/05/manifestation-i-centrala-goteborg.html kollat Filmer som Jenny lagt upp, och läst om frukostmötet på Cafe panorama,  i DN.  Så uppdaterad är jag,  känner lite att  jag skulle kunnat dela på mig. Men det får bli en annan gång för det som var i går var viktigare för mig. Så mycket viktigare. Får man säga så? Det har jag inget svar på rätt eller fel men jag får säga så det känner jag inom mig. Det är till och med tydligt!

Lev idag just nu så är kaffet redan kallt ojdå ju  häller man upp det vid nio så är kaffe kallt vid 12.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.