Akustik är det som gör Instrumenten Njutbara.

att få diagnos,  är som Gessle sjunger  här kommer alla känslorna på en och samma gång.  Fast inte riktigt så här kommer alla känslorna om vartannat och lite runt och hit o dit.  Uppgång och fall skulle också funka.  Ibland blir jag rädd att människor som läser här, läser min bok eller lyssnar på mig när jag föreläser, att de tror att jag sitter inne med hela sanningen.

Kan man säga så?

Vet inte om man kan det men jag säger så ändå.

Det är ju inte så att jag har patent på eller har det svar eller påstående som är det som är det riktiga. Ibland skulle jag önska att livet var så enkelt. Att det liksom fanns ett helt akustiskt rakt och tydligt svar som var lösningar på allt.  Riktigt så enkelt e det inte men i en rundare form. Skulle jag kunna säga att min bok, Min blog, det som jag visar fram i mina föreläsningar är en del som bidrar till den akustik som gör att det akustiska blir en njutning.

Skulle ju också kunna visa på akustiskt som en tydlig ärlig form ut ifrån den som håller i instrumentet. Inga  pålagringar, inte heller konstiga data ljud.

Det så viktiga är bara att inget är endast den enda riktiga sanningen, inte det enda, eller det som bara är sant.  Utan en del som bidrar till helhet. Sådant som jag skriver om är sånt som jag erfarit och upplevt, och som funkat för mig.

Oj vad mycket text och jag som skulle skriva om Att Få Diagnos.  Hm  det får bli senare i ett annat inlägg. Så är ADHD i mig ibland blir det mera ord än det skulle, och ord som handlar om allt annat än det som var meningen. Det bara blev så och, då när det bara blev så……

Då tänkte  jag inte på det…..


av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook