Bisysslor


Så spännade att läsa, generic vips så fick jag ett nytt intresse, troche men jag lovar jag ska vänta lite. Det ska vara ett genomtänkt beslut, hospital länge. Inte  så som det brukar då jag inbillar mig att jag tänkt igenom saken.  Det har jag oftast inte gjort, utan jag har bara bytt ut orden i tankarna vilket gör att jag inbillar mig att nu är beslutet genomtänkt. Det enda som hänt är att jag bytt ut vissa ord, eller tänkt lite annorlunda fast ändå samma. Nu blev det krångligt och just nu är jag för trött för att utveckla resonemanget.  Självklart är det impulsiviteten som spelar spratt.  När jag inbillar mig att jo då, nu, har jag tänkt på saken från hundra olika sätt. Tänkt på allt, som har med det jag eftertänker som har med saken att göra, men det har jag inte alls! För jag har fortfarande bara tänkt på roligheten och allt positiva. Inte en tanke på att det kan vara kallt på vintern, eller att bina även behöver sköttsel när jag har andra projekt. Fast det är klart bin sover ju på vintern eller. Ojdå stora steg har just nu tagit i rätt riktning Kanske. Hmm, vem vet, nästa vecka kanske, nää, ingen risk! Är rädd för sticken, jo det e klart, Honung e alltid gott. Och de där bivaxljusen e ganska så trevliga  dem med!

Undrar ja, var man köper bin, mm, lallalalala. Nu ska jag googla lite mera på bin. Hm, men näää, inte ska jag köpa sånt. Jag måste ju  läsa om det först. Men hm, det har jag ju redan gjort ju, hm bin va det!  ja kolla in bloggen som rotade till det inom mig. 🙂

Lev i dag just nu så saknas det lite bin tror jag fast det vet jag inte säkert än…….


Ett svar till “Bisysslor”

  1. Ha ha, jomenvisst behövs det fler bin i världen. Utan dem klarar vi människor oss inte många år på Moder Jord eftersom de pollinerar de mesta av det vi äter. Och det har varit stor bidöd de senaste åren så fler biodlare behövs också. Men jo, JA, en hel del bör man plugga på innan och man ska nog gärna besöka lite biodlare också för att känna på vibben. Man kanske inte alls gillar dem? (även om risken är liten…)

    Men massvis med skötsel behöver de inte! Dock finns det vissa saker som är väldigt viktiga att göra så de inte dör eller sprider sjukdom. På vintern förresten så håller de över 20 grader i kupan genom att klumpa ihop sig till ett stort klot och röra sig runt lite hela tiden och då och då ta sig en lite tugga käk.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.