Utan Google stannar världen

Idag slogs jag av min egna förmåga, medicine blev förundrad och växte lite i skorna.  Visst är det fortfarande så att jag ännu  missar och gör fel. Vad vore livet utan det?

Men de gånger jag missar ett möte är mera få, diagnosis de inbokade mötena som jag faktiskt kommer till är flera idag än de som missas.  Nu är det ju så att det mera idag och de år som jag faktiskt vetat om att jag har Diagnosen ADHD, Faktiskt kommit i tid och inte missar möten.  Då innan var det inte så himla vanligt att jag kom ihåg inbokningar.  Utan då var det mera en regel att jag av tre möten med sjukvård, skola mm missade två, av de inbokningar som skulle varit.  

Här hittar jag till en av anledningarna till  viktigheter att bli medveten och få reda på sitt funktionshinder.  För utan min diagnos skulle jag aldrig äta  min medicin. Utan min medicin sover jag större delen av min lediga tid.  Då jag inte sover är jag hela tiden tvungen att ha tusen projekt i ett, för att orka vara vaken.  Vilket var en av  orsakerna till att jag var fullt uppe i projekt och glömde av de inbokade tandläkarbesöket.

Men Diagnosen har även för med sig att jag fått en större kunskap om mig själv, fått mera insikter blivit mera medveten.  Jag har även lärt mig av andra som har samma svårigheter. Fått tips och idéer från litteratur och i olika andra sammanhang.  

Framför allt tror jag att min stora förlåtelse emot mig själv, är en del i processen.  För idag är det inte så himla viktigt  och idag har jag en större förståelse om jag skulle missa. Dessutom är jag av den uppfattningen att om jag nu inte  fixar det så som jag  borde, så får jag hitta strategier eller  tänka  på vad jag kan göra i stället.   Att göra i stället är viktigt för mig, möten inbokningar passa tider mmm är för mig “Google is your freind”. Utan Google så stannar världen, eller nej det var att ta i.

Men utan Google stannar min värld, för vad skulle jag  gjort utan???? Herre min skapare  Google påminner mig om tvätten i maskinen, google  skicka sms om drick vatten,  när jag ska förbereda mig till jobb,  när jag måste åka, mm mm.  Fast det är klart det är jag som får lägga ut alla uppgifter till Google,  utan medicinen så hade dessa inte blivit, inte heller hade jag hittat till förlåtelse och hjälp tankar så egentligen ligger tacksamheten till min diagnos, till min egna förmåga att läsa kartan som i över 40 år varit en gåta.

Tacksamheten blir då igen till mig själv

Tack för att jag är så vetgirig och vägra acceptera nederlag, tack till min  förmåga att hitta till lösningar, i stället för att luta mig tillbaka och säga att nej det kan jag inte för jag har ADHD. För egentligen så finns det nog inte något som jag inte kan,  men vissa saker behöver jag  lite mera stöd i.

Google är just ett sådant stöd.   Google is my freind, Utan google stannar min värld eller min förmåga att lyckas i inbokningar  och  till och med en sådan enkel sak som att dricka vatten…..


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Ett svar till ”Utan Google stannar världen”

  1. Profilbild för Djungelsoda

    Känner igen mig mycket. 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook