Prioriterings organisationer ska bli till

jag ska lära mig mera. Har fått hem skickat  ett kompendium som skall lära mig att verkligen förändra det som skall förändras. Så att förändringen  sedan kommer att vara en automatiserad  vardagsgörande i mig.  Har ännu bara  läst fram till sidan 53  men ser redan hur detta skall göra mig till någon som har mera koll. Tänka sig att jag  som är så många år redan äntligen skall få lära mig ordens innebörd i  sånt som  prioritera.  Ännu är det nästan som ett skälls ord i mig. Det är i alla fall ett ord i mig som inte är ett ryggradsord.  Det är inte ett ord i innebörden som jag liksom har koll på fullt ut. 

Just nu har jag bara bokstävernas ordningsföljd i odet och  på pappret ser de mera ut som ett trollkonst. Prioritera, capsule sortera system, treat   sortering av post, generic mappar och ordning och reda. Tänk vilka färdigheter som finns vissa har lättare för vissa saknar förmågan och måste träna in det så att det sedan blir färdigheter. Det ska bli så spännande att verkligen lära mig.  För allt som oftast så fastnar jag liksom i förstadierna  i att lägga mig till med färdigheter.

För jag gör det som måste göras i början i absurdum, liksom  själva sorteringsapparaturerna blir liksom aldrig klara utan  förfinas hela tiden så att det sedan blir  oklara projekt som aldrig blir klara.  Prioritera organisera jo nu ska jag  vidmakthålla det nya som ska till.  Min underbarhets vän som alltid har ett hjärta på det rätta stället ska nu hjälpa mig att få ordning på kaosen som  allt som oftast håller på att bli till i mig. 


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook