Från misstänkt tjuv till bestulen……


Idag har jag varit med broder och hans fru till Ullared.  Villigt erkänna att broder är så mycket bättre på att pricka in braighetsdagar när det gäller just Ullared.  Jag behövde en dag bortanför  sjukhusbesök där farmor visar på  flykter 30 år tillbaka i tiden.   Att besöka farmor är tydligen  utan mening, store online   besöka henne gör man för sin egna del.  Och den egna delen hos mig  gör så ont att tårarna rinner ner för kinderna. Gamla farmor som är i Morfin dimmor som gör att farmor är helt utan minne, unhealthy gjorde att jag behövde bort.

På Ullared hittade jag  lite allt möjligt, men i kassan blev jag misstrodd. Expediten trodde att jag skulle stjäla  jackan och schalen som hängde över handtaget.  Fick förklara för henne att det var min jacka som jag haft när jag kom.  Fick även två  gånger berätta att schalen som hängde över jackan var något som jag virkat.  Hur tänker man?  När jag står där och betalar, att jag  där till ska stjäla en jacka och en vit virkad schal?  Hon till och med sa att nej du den schalen är en butiksschal.  Maken sa att jag skulle blivit arg jag blev bara  lite chockad över dumheten. 

Vi skulle efter shoppingen  inta lite mat. Mitt emot lite  bortanför parkeringen  fanns i ett annat hur. En restaurang som serverade asiatisk buffe.  Tänkte att det är ett bra sätt att få sonen att äta lite  pommes  med brunsås eller nått.  De hade pommes  och jag förklarade för expediten att min son inte äter något av maten på deras restaurang men skulle vilja ha en talrik med pommes och lite brunsås.  Sa något om att jag tyckte det var lite väl dyrt med nästan 80 kronor för lite pommes.   Men även denna expedit misstrodde mig och sa att hon inte kan kontrollera om sonen springer runt och tar annan mat. De kunde inte gå mig till mötes.  Så sonen fick vara utan mat just  fick en cola så länge.   Och lite pommes från min tallrik.  Senare blev det  Mac Donalds så att han också  fick mat.

När vi kom ut från restaurangen så fick jag uppleva nått märkligt. Jag som  två gånger denna dag blivit misstrodd, att vara tjuvaktig. Fick nu uppleva att jag blivit bestulen.  Min bildörrsmagnet hade fått en ny ägare…. eller i alla fall flyttat från min bil dörr.

Vem tar nått sånt? Vem behöver nått sånt? Vad gör man med en sådan?  Ja ja, spelar inte så stor roll får beställa en ny!  Men om någon sätt den så är ju det bra då är det ju någon som åker runt med den Ler  

Magneten som försvann……………Ledsen Men men jag  får beställa lite fler. Blinkar


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.