Pelle Sandstrak och jag 🙂

En grymt illa förkylning har slagit till, pilule redan i torsdags då jag hade min föreläsning så kände jag av den.  Den röst som jag brukar kunna luta mig tillbaka på, svek mig lite lätt några gånger under dagen. Föreläsningen Gick vägen och den sviktande självkänslan som jag hade innan. Blev stärkt igen då jag stod där framme och pratade. Fast nervös var jag inte så mycket i magen som jag var i stämbanden.

Nu är inte heller herr Pelle owe me one book. Det är roligt när det går att lägga till upplevelser till en bok och det kan jag göra nu med Mr Touretts och jag. it is your captain speaking Ler.  Nej  någon kapten lär jag inte bli, det är bara lite roligt även om det är tragiskt  när man läser om någon annan som sätter ord på konstigheter i än själv.

Jag föreläste ju  i en halv timma innan Pelle. Innan föreläsningen, redan i veckan innan så var jag  lite orolig för att klara av att hålla tiden.  En halvtimma är inte lång tid utan rent av otroligt lite tid om  man som jag ville berätta så mycket.  Tillsammans med min tim-stock så lyckades jag att till och med få en prick kvar som lös. Så jag fixade det Ler  Böcker sålde jag oxå. Till och med så att jag återigen fick en förfrågan om jag sålde mina tavlor.

Denna gången hade jag min  KBT terapeut i tankarna och sa : – jo du det gör jag, men, jag tar betalt för dom oxå Ler  nu ska snart sonen ta kort på alla tavlor sen ska jag skicka iväg en fil till en som är  Intresserad en  ev, köpare. Tänk så konstigt det blir Någon kan tänka sig att köpa tavlor som jag gjort Ler!

Här kommer listan på alla tillgångar,  Jag har fått den från  Marie Enbäck det är hon som håller ADHD awereness week levande i Sverige.  Vi är alla, fulla av tillgångar, Alla människor är tillgångar…… 001


Publicerat

i

av

Kommentarer

Ett svar till ”Pelle Sandstrak och jag :)”

  1. Profilbild för Anna G

    Det var verkligen en bra tillgångslista! 🙂 Hoppas det går bra att jag lånar den till min genomgång av ADHD för mina kollegor. Behöver positiva tongångar för att verkligen förstärka hur fantastiska barnen är!
    Men du förkyld! Det låter jobbigt! Hoppas du hinner återhämta dig så du slipper ligga hemma och snörvla!
    Önskar dig en trevlig söndag i morgon!
    Kram Anna

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook