Vi måste nog vara mera sparsmakade med ordet mobbning!

idag är det en ledig dag.  Morgonen är inte så tidigt som den brukar. Vaknade med huvudvärk som sitter i på ena sidan, sovaldi vilket säger mig att det kommer att vara en sådan dag idag. Den som ropar högst var ord som jag fick till mig idag när jag vaknade.

Igår när jag skrev om föreningen stopp, site när jag länkat till dom och tittade på sidan så har dom skrivit om att dom utsatts för en nät mobbningskampanj. Jag har även fått ett brev av dom att jag deltagit i denna.

Skulle det  vara så att jag skulle utsätta dom för en sådan kampanj? Jag själv?  Är det verkligen Nät mobbning när jag kommer med kritik? Då tror jag att man är ute och cyklar.  Jag har innan skrivit bra om föreningen då jag trodde att dom gjorde ett bra arbete.

Nu börjar jag bli mörkrädd för hur vi genast så fort vi får kritik kastar ur oss mobbning. Är det verkligen mobbning så fort vi säger eller skriver något mera negativ om någon eller något?

Är inte kritik något som gör att jag har möjlighet att göra om och göra rätt?

Nej, malady redan då jag fick mailet förra veckan så kände jag att de har helt fel angående mitt inlägg.  Även om jag skriver två inlägg så är det fortfarande inte mobbning, Mobbning är när man skadar någon längst där inne som kvinna som ringde mig.

Nej, vi är ute och cyklar om vi viftar med mobbningsflaggan så fort vi får kritik. Ett inlägg, med kritik är inte mobbning! Jag tror vi får vara mera noga med hur vi använder oss av ordet mobbning. För kritik är något jag kan lära mig av, något jag kan göra om och göra rätt av.

Rätta mig gärna om jag har fel…

Kritik är inte Mobbning!

När jag söker på Google om föreningen så är det ju inte så att jag heller hittar massa dumt skrivet om föreningen utan de inlägg jag hittar är inlägg jag har skrivit, och deras egna samt något enstaka från tidningar. Det kallar inte jag mobbning!

Lev idag just nu ska jag bota huvudvärk!

 

Här är de inlägg jag skrivit om föreningen: De där jag faktiskt tror på föreningen där det är positiva och uppmuntrade inlägg:

 https://www.malix.se/2011/03/30/forelasning-av-vikt/

https://www.malix.se/2011/03/31/pa-lordag-ska-ja-ba/

https://www.malix.se/2011/04/02/mobbning-krankning-samt-sa-manga-kunskaper%E2%80%A6%E2%80%A6/

https://www.malix.se/2011/06/27/foreningen-stopp/

https://www.malix.se/2011/08/27/freningen-stopp/

https://www.malix.se/2012/10/11/socialsekreterare-tog-sitt-liv-p-grund-av-mobbning/ 

Här är de två inlägg där jag ger föreningen kritik.

Detta skrev jag och fick till mig brevledes att jag skulle vara delaktig i en nät mobbningskampanj.

https://www.malix.se/2013/04/03/foreningen-stopp-lever-som-den-historiskt-lart-sig/

Igår skrev jag om hur en kvinna som var medlem i föreningen ring mig och bett om stöd.

https://www.malix.se/2013/04/23/freningen-stopp-har-lgt-till-tak/


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook