Personligt rekord har jag gjort och det personliga ska bli ett nytt denna månaden. 🙂


Då är det 1 maj då, treat den dagen som våra förfäder banade väg till. Idag är dagen vi får  gå ut ur våra hem och visa vad vi tycker och tänker,  höra någon politiker säga varken bu eller bä…

Själv ska jag jobba, i dag känns det inte så trevligt att jobba  när jag vet att maken inte ska jobba. Men sånt är det, jobbar man inom vård och omsorg så spelar dagens högtid ingen roll då jobbar man.  Igår var det en högtidsdag för mig efter klockan 20.00 kunde jag stolt se hur mina prestationer av träning vuxit upp till ett nytt personligt rekord.20131119_203248[1]Carina-portratt-1.jpgCarina-portratt-1.jpg

9233 cal månaden april. Den bästa sedan oktober som jag slog med 2000 cal. 153 workouts sammanlagt 31653 cal. Jag känner mig grymt stolt över min insats och nu  ny månad. Nu blir det nya mål.  Det nya målet ska vara att slå  april.  Redan här känner jag känslan av seger.  Ser mig träna det där sista passet  och känner hur  Yes jag gjorde det.

Carina-portratt-1.jpg130221-Carina Ikonen Nilsson.Bild:Bo Håkansson, Bilduppdraget.

Jag har aldrig upplevt mig som en tävlings människa men  den här tävlingen kommer jag att ta hem. redan nu ska jag stega mig ner i källaren för att svettas lite tänker jag….

Ha en fin dag denna vackra 1 maj.

Lev idag just nu igår är historia och imorgon är en ny dag där ddu kan göra nyare prestationer, nu är nu, och nu är det träning för mig.

,

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.