En vanlig söndag det är en dag det med.

Idag tog vi en promenad i det fina vårvädret. Solen värmde så jag fick ta av mig jacka. När vi kom hem från promenaden så hjälpt maken breda väg för våren. Altanen är utan snö tack vare maken och en skyffel. I veckan köpte maken en gasolgrill som han tänker är bra i husbilen. En weber såklart. Min bror är en weberfreak och har lyckats få maken över på samma spår för ett par år sedan. Förra året när vi åkte husbil tror jag inte vi grillade en gång. Maken gillade inte krånglet med kolen och att det blev söligt. Detta trotts redan då vi hade en weber fast då kolgrill. Nu blir det då gasol och nu blir det enklare.

Själva grillandet var av den enkla sorten. Jag gillar grillad korv med bröd men även halloumi ost. Vi brukar allt grilla mera än så men idag blev det lite korv, halloumiost och en hamburgare till lillgrabben.

Vi hade redan igår bestämt att vi skulle ha rostade rotfrukter och slottsstek till middag idag men, det fick bli rostade rotfrukter och korv med bröd. Hm jo det funkade utmärkt och slottsteken får bli en annan dag till veckan i stället.

Idag grejjade maken avloppet till våra handfat. Vilket gjorde att jag fick städa våra toaletter.

Den ena toaletten är av en gammal sort och det har verkligen synt att den är gammal. Svårt att få ren. Idag tänkte jag på medlen jag säljer, provade med Swipe orginal blandning 1:4.

Vilket är den starkaste blandningen som man använder till ugnsrengöring och sånt. Jag sprejade blandningen i toastolen och tänkte egentligen att det inte kommer att hjälpa. Toastolen är som den är och det är dags att byta ut den. Men ganska så mycket sprejande och vätskan fick gotta till sig medans jag gjorde rent handfatet. När jag sedan skulle skurarent toastolen så insåg jag att nej då vi behöver inte köpa ny. Det räcker med att använda sig av Swipe orginal för att det ska bli rent. Just de toastolarna vi har är svåra att få tag på till billigt pris och kostar ca 5-6 tusen. Så idag tjänade jag 5000 kronor tänker jag. Eller Swipe sparade dom där tusenlapparna åt mig. Dessutom blev de båda toalettrummen rena så att det gick att spegla sig i dom. Till handfaten och till fönsterkarmar och andra ytor inne på toa använde jag BioSwipe sanit. Just det medlet spriden en sådan behaglig mjuk doft och är så fulla av Probiotika att jag använder det varje dag.

Under morgontimmarna så blev det en stund i målarrummet och en tavla till blev skapad av mig. Kommer bli många tavlor klara innan sovrummet blir klart för att hänga upp tavlorna.

Imorgon kommer sonen som ska fixa till vårt sovrum. Sonen har pratat om att det kommer ta 4 dagar tills det blir klart.

Jag känner redan ångest över hur det kommer att bli här hemma med slipdamm och sånt. Nej nog om detta nu får jag börja röja ut min garderob och mina smink saker som finns i sovrummet. jag och maken ska ju bo i stora rummet några dagar nu och det är dags att börja tömma sovrummet på saker.

Lev idag just nu. Igår finns inte längre här och morgondagen den kommer först i morgon.
Lev ditt liv så som du vill leva det ingen annan kommer att göra det åt dig. Ta hand om dig du är viktig.

Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook