Husbilsaffär är även det en affär.

Vi råkade åka förbi en husbilsaffär igår. Jo vi bara råkade åka förbi. Maken, märk maken sa ska vi in ock titta. Jo, det var han som sa det. Där inne tittade jag på husbilar. Jag tittade på lågprisklass husbilar och sa men titta en gammal Buster som egentligen Heter Bustner. Det fanns två stycken och priset var överkomligt. Men inget vi skulle ha. Vi har en jättefin liten söt Hobby som liksom är hur grym som helst. Maken kollar runt, jag kollar runt. Jag i tanken att vi har en jättefin liten Hobby. Vi går in i alla Lyxåken. Men vi är inte lyxåkaren utan mysåkaren. En Adria står där framme lite större än den vi har idag. Ett stort garage, i vår lilla Hobby har vi ett väldigt litet garage. två enkelsängar som kan göras till dubbel. VI har fransk säng, den är lite jobbig att ta sig ur på morgonen. För mig men även för maken som får vika sig lite dubbel för att jag ska ta mig ur fotänden.

Stort kylskåp som man inte behöver vika sig dubbel för att hitta saker. Vinkel kök så man slipper köa vid matlagning. Ugn, idag har vi en världens bästa Omnia. Förstår ni vart det här inlägget lutar åt???

Nåja, igår var vi i Töreboda på den fina Campingen som har allt i miniatyr. Pool, bra service hus med grymma duschrum. Nära till centrum. trevliga omgivningar. Kanalen ligger granne med campingen.

På promenaden intill stan fick vi uppleva broöppning samt galna barn som badade. Galna va dom, så att den lilla mamman i mig sa stopp! Men den där lilla mamman i mig hade inte någon pondus, för killen hoppade från räcket på bron ändå.

Vi hade helt jätte trevliga grannar. VI skojade lite om dom innan vi pratade med dom. Vi hörde deras dialekt oändå.ch så ojdå så mycket göteborska dom måste komma från Lerum. Senare på kvällen fick vi veta att jodå dom kom allt från Lerum.

Nu åker vi igen i vår lilla Hobby. på väg till någonstans men idag åker vi hem. Tänkte att vi kör någon timma innan vi intar frukosten. Det goda glutenfria brödet från Ulricehamn bjuds det på idag. Som pålägg blir det pannbiffar eller ost. Kylskåpet börjar bli tomt.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar mera än i minnet morgondagen den är här först imorgon.

God morgon Skapa en fin dag.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson


Publicerat

i

, ,

av

Kommentarer

2 svar till ”Husbilsaffär är även det en affär.”

  1. Profilbild för Mark

    Får jag fråga hur mycket du lägger på att underhålla din husbil?

    1. Profilbild för Carina Ikonen Nilsson

      förra bilen gjorde vi kamrem och service 8500 tror jag vi la på det.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook