lvl ^ namnet på vår nya Husbil.

Från husbil till mat. Jag har svårt att hålla mig till ett ämne så varför försöka. Men jag ska i alla fall styckes indela detta inlägg, förhoppningsvis så är det två delar. Kanske tre, för Agnes Wold även hon fick sin plats i detta inlägg. Nu kör vi…..

Då är vi äntligen i hamn med namnet, på vår nya bil. Det blev inte Adde eller Addis. Från början hade vi namnet Level up. Men det såg inte så snyggt ut. Dessutom lite konstigt. Men idag hittade vi till dekal företaget vi anlitat innan, och det blev Lever up men förkortning Lvl ^. Nu är både jag och maken nöjd. Malix.se ska få bo på bak på bilen, fram kommer vi ha våra namn.

Här står han och väntar på sin signatur. Lvl^

Det tog oss över en vecka, att hitta till rätt dekal med rätt typsnitt, rätt namn. Men nu är det gjort, klart och beställt. Nu äntligen känns det som att vår lilla bil är med i familjen. Klart den måste ha ett namn.

Lvl ^ är ett bra namn. För bilen är level up. Den har ju allt det där som de förra bilarna, var sparsmakade med. Buster som vår första bil hette, saknade bra säng, el-patron och kanske lite lyxkänslan. Men han hade sina fördelar, med gott om sängplatser om någon skulle åka med oss.

Vår första bil som hette Buster.

Stort garage hade han också. Hobbyn som hade namnet Tomcar, hade myskänslan även lyxkänslan.

Mysiga bilen Tomcar. Vår andra bil.

Tomcar saknade stort garage, el patron och hade väldigt litet kylskåp. Men kylskåpet var grymt, så himla bra på att hålla kylan. Vår nya fina Adria Coral, som nu fått namnet Lvl ^, har stort garage, bra sängar, el-patron, stor kyl och liten frys. Men han har även en ugn.

Nu blev det adjö till vår lilla omnia. Nu kör vi med ugnen istället. Vinkelkök bakom soffan. De andra bilarna hade köket mitt i, det blev trångt när man lagade mat.

Mys och lyx känslan? Jo den finns där, men inte alls på samma sätt som Tomcar hade det. Jag får säga det finns potential, men här handlar det nog mera om mig, att jag måste få till det med mys saker. Lite kuddar; eller något sånt. Just det behövdes inte i TomCar, han var mysig i sin själ. Om han nu hade någon.

När jag var inne och tittade på Erikssons husbilar och husvagnar idag, såg jag att han antagligen inom kort får ny ägare. Jag hoppas verkligen han får bra ägare, som tar hand om honom. Att dom som köper honom, får uppleva hans bästa sidor precis som vi fick.

Oj, det flyttar in lite saknad, känner jag. Det ska det inte göra. Vi har ju LVL^ bilen. Den är har ju allt det där, vi hade tankar om och önskade, till och med ugn. Det hade jag inte en tanke på att jag behövde. Men har redan provat den, är helnöjd.

Glass kilona som jag börjat kämpa med, funkar bra. Har en Viktväcktar app, det är ganska så enkelt. Dessutom så har jag hittat till nya sätt att äta en himla massa goda grönsaker. Den passar mig och mitt sätt att äta perfekt. Jag gillar ju grönsaker och andra nyttigheter.

Den goda frukosten. lite havregrynsgröt och äpple med kanel..
Lunchen bestod av sallad morot, tomater, gurka, Keso, Senap samt lite kalkon. Super gott.

Glömde ta kort på middagen men den va super god. Porchetta med ungs rostade rotfrukter så som: Blomkål, morot, rödbetor, potatis samt vitlök och chili. Till det gjorde jag en yoghurt sås med spenat, citron, och lite prästost och yoghurten så klar. Av såsen blev det kvar vilket jag tog till pålägg på den supergoda knäckemackan på kvällen. Den mackan gick inte av för hackor. Massvis med sallad, tomater och gurka samt lite chili. Just chili kan man inte få förmycket av. Till mackan hade jag lite filmjölk med massor av blåbär.

Agnes Wold, som jag lyssnat på så mycket i en podd. Hon som ställde till, rörde om hela min världsbild. Jo, jag köper hennes tankar men, det där med mat och nyttigheter. Det köper jag inte rakt av, för jag känner att mina grönsaker gör nytt i kroppen. Dom där glass kilona, dom ska bort det bara är så. Så jag ska se till att prova på lite tankar om kost och rörelse, även om hon säger annat. Nu är ju inte dessa tankar om kost mm, en nyhet för mig. Men just nu vill jag göra ett försök med något, jag inte provat innan, då blev det WW Viktväktarna . Deras point system är så enkelt.

Nej nog om det. Lev idag just nu. Igår är historia och morgondagen kommer först imorgon. Just nu, är det som gäller.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook