Min drömbutik har redan fått kunder.

Idag blev det en snabb morgon, kall morgon, en tjock dimma över sjön. Det där badet som jag hade tänkt skulle vara snabbt, blev mindre snabbt för det var så skönt. Så evinnerligt skönt. Gjorde en ansats till att gå upp ur sjön, men kyla på land gjorde att jag gick ner i vattnet igen. Detta för att mera ta sats, att gå upp och möta kylan i luften. Återigen har jag träffat mina badande systrar. Till en början var vi bara tre, men efter en stund slöt det upp med tre damer till. 0 grader på land och 8,6 i vattnet.

Det är nu det börjar, det är nu jag snart kan kalla mig vinterbadare. Snabbheten i morse var inte innan badet, utan efter badet. Snabbt på med strumpor, stövlar, sätta mig i bilen för att hem, fixa ansiktet och göra lite kaffe. Allt fick ta 45 minuter, 45 minuter är en kort tid för att hinna med det jag skulle hinna med, men idag har jag slagit personliga rekord i många grenar. Vattentempen ett personligt rekord, 45 min att åka hem, fixa till mig och kaffe för att vara redo för Zoom möte kl 9.00. Är flera personliga rekord. Jag fixade dom alla helt by my self.

Jag har nu haft utbildning i två timmar. Lärt mig mera om hudvård, krämer och masker. Det är så roligt att lära sig och finns så många bra produkter som jag ännu inte provat.

Ojdå, glömde i badberättandet att jag redan fått tilltänkta kunder i min tänkta butik. Har en tanke till om min butik, det är att butiken även ska innehålla en hudstudio. Här ska jag hålla mina hudvårdsklasser, här ska vi ha spa ta hand om hud, hår, naglar och vår själ. Här ska samtal starta för att fortsätta till framtiden. Här ska kvinnor mötas, prata, lära och lära ut. Här ska vi träffa människor som pratar om skönhet, hälsa, friskvård och själ. Här ska kärleken till livet bo, här ska kärleken bo i allt.

Kärlek visst är det vackert när man äntligen kommer på vad själva ordet betyder. Jag tror att ordet betyder olika för alla människor. När vi tänker på själva ordet, glimmar det både i ordet och inom oss själva. Kärlek ett vackert ord, Ett ord med stor betydelse och är så helande. Idag ska jag ha kärlek i dagen, ge mig själv kärlek och ge Kärlek till varje timma, minut och sekund. Här ska badas i kärlek. Idag ska jag även börja göra upp och kolla ut tider som skulle kunna passa för att hålla lite hudvårdklasser. Lite svårt att få in många tider men några tider ska läggas upp. Kommer att starta upp en kalender med lediga tider. Lägga en länk här på bloggen.

Ta hand om dig, Lev i kärleken idag. Kärleken det kan vara att bjuda sig själv på en kopp varmt härligt tea.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar, morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook