ABBA, Bad och Mary Kay

7,7 grader vart i sjön idag. Himlen visade på en fin dag och kroppen vaknade till på riktigt när det kyliga vattnet omslöt mig. Idag blev det men nej, va kallt men huva vad fasligt kallt. Men bara tills jag hittade till de där andetagen, som gör att kroppen slappnar av. Idag vart jag inte först med att doppa mig. Min mentor, hon som bjöd in mig till gruppen. Gruppen av systrar som badar på vintern. Hon vart mera bestämd i sina steg. Hon bara gick ner och doppade sig. En dag kommer jag bli som henne, fast som mig då.

Nedan är dagens skörd av bilder.

På vägen till och hem från badet var det ABBA som lät ur högtalarna. Den nya skivan. Jag skriver skivan, för det är så jag tänker när det är ABBA. På den tiden när dom var i sin storhet, så var det LP skivor eller kassettband man köpte. När skivan släpptes, tyckte jag till en början att skivan var rätt slät, den sa inte så mycket. Men nu har den vuxit till sig i mina sinnen. Den ger mig lite av samma känsla som Move on gjorde då det begav sig.

Just nu är det, I can be that women som bor längst där inne i mig. En sådan fin text och jag tror det finns dom som kan relatera till den. Jag kan relatera till den men ur ett utifrån perspektiv. Tror det här kommer vara en LP som kommer att bo i mig länge. Men det är klart bara några dagar tills Thåström släpper sin nya. I morgon kan man tydligen se honom på Skavlan. Både på scenen och i intervju stolen. Spännande! Men jag får se reprisen för jag kommer i morgon träffa mina träffa mina badande systrar på kvällen.

Dom brukar träffas då och då. Just denna träff ville dom bjuda in mig till deras kväll. Dom ville ha information och prova på produkterna som jag just nu, skriver så varmt om. De här damerna ska få prova på både hand-spa och lyxprodukterna. Det kommer att bli så roligt.

Idag innan jobbet ska jag skicka iväg lite prover till en kvinna som är intresserad av produkterna. När hon fått proverna, kommer vi att Facetimea, där jag visar henne steg för steg, hur man använder produkterna. Berättar om vilka underverk som blir till, om du kontinuerligt använder dom. Efter en vecka ser man redan resultat av produkterna, din hy blir slätare, får mera lyster. Man riktigt känner hur huden börjar känna sig friskare mera ungdomlig. Problem som torrhet, hängigheter som kan bli under ögon och mungipor försvinner och du får en mera spänstig hud.

Det här kommer inte bli mitt jobb. Mera något som jag vill dela med mig av, för att jag själv är så imponerad av produkterna. Dom gör verkligen det dom lovar, att dom ska göra. Att dom sedan är skapade av en kvinnas dröm, är ett företag som är till för kvinnor till kvinnor, gör det inte sämre. Dom skänker en del av vinsten till projektet våld mot kvinnor, cancerfonden rosa bandet. Är ännu mera plus för mig. De har en ambition, en vilja att vara en del i att bekämpa, våld mot kvinnor. Det gör något med mig. Jag verkligen älskar, där Älskar stavas med Stort Ä, dessa produkter. Love it Mary Kay!

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook