7 önskningar är det så?

Taken på husen visar på rimfrost. Vägen var hal på väg till sjön. Kallt va det ute. Iförd mössa, stövlar och morgonrock anlände jag till sjön. På vägen till sjön var himlen rosa. Thåström sjöng om 7 önskningar att det är sju önskningar man får. Kanske är det så att det är 7 önskningar eller så har han fel. 6,4 grader i vattnet var det i dag. Min stund på jorden, har tanken varit idag. Min stund här på jorden kanske har jag 20 -30 centimeter kvar i detta liv. Då har min meter hunnit upp till ca 80. 7 minuter de dagar jag är ledig, doppar jag min kropp i det iskalla vattnet, fylls av härlighetskänslor som håller i sig i flera timmar. Vi var 8 kvinnor som badade, en av kvinnorna har precis blivit farmor till en liten pojke. Tänk så många känslor av lycka som bor i henne.

Här är dagens bild skörd av denna ljuvliga morgon. Känner sådan stor tacksamhet, över att jag ger mig detta varje morgon jag har tid, för dessa underverk.

Idag blev det meditation där i vattnet. Jag var där, kylan stack i min tår, lår och mina axlar, inom mig kändes det som när man skakar en kolsyrad dryck. Allt var stilla, kände mina andetag, hörde mina kvinnor inom mig. Hon som inte vill njöt, hon som vill njöt vi njöt tillsammans alla vi som bor inom mig. Såg den vackra naturen, såg träden, den spegelblanka sjön, var en del i allt det där som var vackert. Jag blev vacker där i mig själv. Jag blev en del i denna vackerhet. Livet blev här och nu. En känslan som kommer följa med mig här idag.

Idag som är en härligt ledig dag. En härligt ledig dag, där jag och Thåström ska umgås. Kanske inte han i egen hög person men hans nya Musikverk. Sju önskningar har man sju önskningar får man …. Det är bra, en härlig takt som ska bo i min dag.

Tänkte skriva lite om kuren för min hud just nu. En kur som är en inkörningsfas på 8 veckor. Mary Kay Clinical Solutions. Ett set som ger resultat av en slät fin hud, en lösning som maximerar den åldersförebyggande hudvården.

Setet innehåller rent retinol i hög koncentration samt en lugnande facial milk. Varje produkt säljs även separat.

Setet sig an en trio av åldersrelaterade problem som:
• Rynkor
• Ojämn hudton
• Förlorad spänst

Men du får inte använda den om du är gravid, ammar eller planerar att bli gravid.

Jag är inne på fjärde veckan nu och ska snart börja använda den 2 gånger i veckan. Innan har det varit en gång i veckan. Det är viktigt att man följer den beskrivning som är med produkterna. Det ska bara tas en gång i veckan, till en början! De resultat jag upplev av produkterna är att det faktiskt blivit en förändring, andra har även dom märkt av det. Har flertalet gånger fått höra att det är något som är annorlunda, att jag ser yngre ut. Nu har jag nog varit tyst om vad som är anledningen, för att bli mera säker på att setet gör det den ska göra. Jag har själv börjat märka att bekymmersrynkan börjar bli mindre. Produkten är dryg, bara en ynka droppe till hela ansiktet. Priset är 1559 kr. Här är länken om du vill beställa. Har du en hudvårdskonsult så är det som vanligt att du beställer av henne. Men skulle du inte ha någon så är du varmt välkommen till mig.

Nog om vinterbad och hudvård, nu ska jag ta tag i min dag. Ha en fin dag och ta hand om dig.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar mera än i minnen, skapa minnen som du kan ha i din morgondag.

Dagens ord. Det du sår i dag är skörd i framtiden.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook