Ett gott slut och ett Gott Nytt År! Självklart firar jag det redan på morgonen.

Men det firandet är inte i champagne utan med ett litet bad i sjön. I dag jag gjorde jag det äntligen, idag insåg jag att jag är och kommer att förbli en vinterbadare. Där långt ut i skogen när en av mina badsystrar gick upp ur sjön så var det dags att inse att det här med bad är för mig. Hon gick upp och jag sa att jag vill nog smaka på den här karamellen en liten stund till. Då just då när jag var där i vattnet så pratade kvinnan som vill inom mig. Hon sa att nu får du sluta att ljuga för dig själv, sluta upp med att lura dig själv med att du tycker det är mysigt och hoppa badet. Det är i just stunden bad tillsammans med mina badsystrar som gör min dag. De där small talk som blir till, våra trevande steg ner till den lilla lilla sjön. De där stegen och det stora doppet när vi verkligen låter våra kroppar kylas ner, snacken när vi tar på oss efter baden. Hejdå ja allt det där som sker när vi möts badar och säger hejdå. Är viktiga stunder för mig. Idag gjorde jag det äntligen igen det där vinterbadet. Så här sista dagen på 2021 då gjorde jag det verkligen. Men det var svårt till en början själva doppet var en is vilja och när det var gjort då kände jag hurra jag gjorde det igen och igen. Här kommer årets badbilder från det jag bestämde mig för att låta mig bli en vinterbadare.

Idag är det då nyårsafton, 2021 ska läggas i arkivet och ett nytt spännande år ska bli till 2022. 20 22 inte utan att det känns lite spännande. Nu måste jag ta beslutet, beslutet om min lilla affär som kan bli min. Men det är svårt att säga nej tack. Nej tack, finns inte inom mig. Jag ska låta året bli 2022 innan jag bestämmer mig fullt ut.

Nu så här sista dagen ska vi fixa till med maten, kommer att bli en del raketer, vår son har en stor passion för just detta. Han vill lägga sina pengar på just raketer. Jag vet att hundar och andra djur inte gillar det men, det är en gång per år sonen på riktigt kul. Jag kan inte hindra honom. Han är 25 år och bestämmer själv. Vi har även tänkt att vi ska spela monopol. Fira i vår lilla familj bara vi som är och bor i vårt hus.

Vill passa på att önska dig ett Gott slut på detta 2021 och vill önska dig ett helt fantastiskt år 2022.

Gott Nytt År !!! 2022 må alla dina önskningar bli verklighet!

Lev idag just nu, igår finns inte här och morgondagen kommer först i Morgon då det är 2022.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook