Ta hand om dig.

Ännu en morgon med mina badsystrar. Ännu en fantastiskt fin morgon, där jag får möta morgonen som blir till dagsljus. En morgon som idag blev tankar om tacksamheter i själva stunden, där vi möts, säger hej, tar av oss och på oss för vårt gemensamma bad. Tacksamhet över hur fantastiskt det är, att möta naturen där och då. Vi åker upp där på fjället, ser den nylagda snön täcka grantoppar, bergen och pudret på sjön. Idag var det inte så strömt som det varit ett tag. När jag skulle doppa fötterna i vattnet, var vinden kylig. Men när kroppen var täckt av vatten, stillade sig vinden. Jag blev mera i nuet än jag varit på flera veckor. Det var en stillhet i morgonen, stillheten gav mig ro i kroppen.

Känner en sådan stor tacksamhet över mig själv att jag verkligen gjorde det här att jag inte gav upp badandet då när sommaren var slut. Idag ska jag på en mässa eller vad man säger. FitLine är företaget, dom ska visa sina produkter. Nu har jag provat startpaketet, känner att vitaminerna börjar gör stor nytta. Känner mig starkare. Känner hur jag på kvällen efter kvällsdrinken, ser fram emot min morgondrink. Känner mig piggare, min mage har blivit bättre, och jag har fått mera färg på mina kinder. jag ser på morgonen i spegel, att jag ser piggare ut än jag gjorde för tre fyra veckor sedan. Känner att jag idag har en större möjlighet till att fokusera än jag hade innan. Jag orkar tänka tankar lite längre än innan.

Det finns en drink man kan ta under dagen som ger en extra push när energin dimper ner. Den ger en extra push och fyller på med energi. Activize oxypuls heter drinken, Rik på B- vitaminer och C vitamin som jag behöver. Jag äter inte gluten, där av blir det ofta lite för lite av just B vitaminer. Där till åldern och kvinna, vi har ett större behov av just B vitaminer. B vitaminerna är viktiga för så mycket.

B 12 är viktig för cellernas ämnesomsättning att den fungerar även för blodkropparnas bildning.

B6 behövs för proteinomsättningen.

B 9 (Folsyra) är bra för att nya celler, röda blodkroppar vilket minskar risken för blodbrist. Man får det ofta som ett tillskott, som gravid för att förebygga missbildningar (ryggradsbråck), hos foster. När jag var gravid rekommenderade jag just folsyra, Den doktor jag hade då, hade kommit hem från USA studier, visade på forskning om just folsyran verkningar. Han sa, att han trodde starkt på detta. Men då på den tiden var det inte så vanligt att man rekommenderade det här i Sverige.

Brist på B vitaminer kan ställa till det, Hudproblem, slemhinnor och trötthet mm. Minnessvårigheter är också något som kan vara problem, vid B vitaminsbrist. När jag läste kost och hälsa på gymnasiet pratade läraren om, kvinnor och att vi behövde sexa till oss i femtioårsåldern. Det som då behövdes var B vitaminerna.

Drinken är även rik på vitamin C. Den där viktiga vitaminen som ger oss motståndskraft emot förkylningar och annat. Nu äter jag mycket frukt så just den bristen är nog inte så stor hos mig.

Det är viktigt att ta hand om sig själv, jag gör mitt bästa för att få i mig det jag behöver. Min bad är att ta hand om min själ, kropp och mitt välbefinnande. Min inlägg här är att ta hand om mig och mina tankar. Min hud tar Mary Kay hand om på ett ypperligt sätt.

Här är länkar om du är intresserad av FitLine.

Mary Kay har Hudvården som du kommer att älska.

Nog för idag, Lev idag just nu, igår finns inte längre här och morgondagen kommer först i morgon… Just nu kan vi göra något åt.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook