En morgon i rask takt.


Idag har morgonen förflutit i en rask takt. Först var det badet som skulle göras. Efter det snabb frukost och direkt iväg till Tandläkaren. I morse innan badet tänkte jag avboka besöket hos tandläkaren. Men nu är jag bara glad att jag verkligen gjorde. Det första tandläkaren sa idag blir det ingen bedövning. Pust va rädd jag blev. Men min tandläkare är en gammal tandläkare och han är bestämd. Det var liksom inte någon ide att be om bedövning och så här i efterhand är jag bara stolt. Tanden är fixad och jag gjorde det. I mig är det mod. Nu är jag klar och slipper hålla reda på tandläkartider. Hurra för mig.

Idag blev jag lurad att gå i först i badet. Det var min mentor som lurade i mig så att jag inte ”harade” mig. Hon frågade om jag ville ha ensambilder i badet. Då sa de andra kvinnorna att jag var tvungen att skynda mig. Helt utan att tänka tog jag riktig bestämda snabba steg ut i vattnet och doppade mig.

Satt kvar en stund i det kalla vattnet och mådde bara bäst. Den där bäst känslan höll i sig när jag gick upp på land. Det blåste i dag så kroppen torkades av vinden. Ännu ett härligt bad har blivit till. Nu finns känslan både av bad och tandläkarbesök i mig som segrar. Första pris i mod är det idag. Hurra för en bra start på dagen.

Idag blir det jobb för mig. Visualiserar hur jag parkerar bilen här hemma i kväll. Känslan i kroppen är skönt utav en bra jobb dag. Det ska bli roligt att träffa alla igen så här efter en ledig helg. Nu får det vara nog för nu ska jag fixa till mig inför jobbet. Ha en härligt fin dag.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar mera än i minnen. Morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson.
,

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.