Rädsla, jo men det är där för att övervinna.


Rädsla, jo igår fick jag ett mail. I mailet bodde både rädsla och men ska lilla jag…. Mailet blev men oj, jo men och nja tror inte det. Men jag tror det och jag ska det. Rädslor ska övervinnas och jag kan inte mera än att försöka. Mailet var ett svar på ett mail jag hade sökt till. Det handlar om film, det handlar om statist. Jo, jag ska skicka in en presentation och bilder dom ville veta mera.

Nu gäller det bara att klura ut hur jag får ut filmen ur kameran och alla bilderna. Klura kan jag men om jag lyckas vet jag inte ännu.

Det fick bli ett litet bad i morse. Imorgon jobbar jag tidigt, då hinner jag inte med det där badet. Snö det vart obrukad snö, när jag kom till badet idag. Helt vitt och isen hade igen, tagit sig tillbaka och lagt sig vid sjön. Mitt träd som står där och vakar över sjön hade snö på sig. Jag sa god morgon och nickade till trädet.

Några bilder blev tagna och sedan var det att gå in i den lilla badstugan. På med badtofflorna och ner till sjön för att hacka is. Iskallt vidrigt kallt men så härligt när jag äntligen fick sänka ner kroppen i sjön.

Vår lilla badpöl.

Jag ska snart iväg till jobbet för möte. Sedan en ledig kväll hemma innan jobb tidigt i morgon igen. Nu ska det bli frukost en dusch och fixa ansiktet. Ha en fin dag.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.